Apparaten en accessoires
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)120 g
-
kerstomaten200 g
-
pijnboompitten en iets meer om te bestrooien30 g
-
teentje knoflook (optioneel)1
-
verse basilicumbladeren80 g
-
extra vergine olijfolie en iets meer om te besprenkelen120 g
-
zout en iets meer om te bestrooien1 ¼ tl
-
water1200 g
-
droge pasta kort of lang (bv. penne, fusilli)320 g
-
200 g burrata, in stukkenmozzarella in blokjes (1-2 cm), of mini mozzarellabolletjes200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1473.9 mg
Eiwitten
34.4 g
Calorieën
3739.1 kJ /
893.7 kcal
Vetten
55.2 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
16.8 g
Koolhydraten
65.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Aan tafel in 30 minuten
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kimchi risotto
Geen beoordelingen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Geen beoordelingen
Vegetarische Wellington
2u. 10min
Guacamole
5min
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Gnocchi Tricolore
35min
Karamelijs
Geen beoordelingen
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Vegan moussaka
1u. 50min
Pesto met basilicum
5min
Slowcooken kalfsstoofpot
2u. 10min