Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vulling
- 2 sjalotten
- 200 g kipfilet, in blokjes gesneden (ongeveer 1 cm)
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 180 g champignon de Paris, vers, geborsteld en in reepjes gesneden
- zout, naar wens
- gemalen peper, naar wens
Béchamelsaus
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 60 g bloem
- 400 g melk
- 1 gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
- gemalen peper, naar wens
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat (optioneel)
- 200 g quenelle, in plakjes
- 8 pasteitjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1691 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vleesballetjes met tomatensaus
45 menit
Gestoomde marmercake
1h 30min
Rode kool met appel
1h 10min
Bolognesesaus
1h 15min
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Speculoospasta
10 min
Waterzooi van kip
1h
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Aardappelgratin
Geen beoordelingen
Gehaktballen in tomatensaus
3 Std. 40 Min