
Apparaten en accessoires
Koninginnenhapje
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
8 porties
Ingrediënten
Vulling
-
sjalotten2
-
kipfilet in blokjes gesneden (ongeveer 1 cm)200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)20 g
-
champignon de Paris, vers geborsteld en in reepjes gesneden180 g
-
zout naar wens
-
gemalen peper naar wens
Béchamelsaus
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)40 g
-
bloem60 g
-
melk400 g
-
gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
gemalen peper naar wens
-
gemalen nootmuskaat (optioneel)1 - 2 snuifjes
-
quenelle in plakjes200 g
-
pasteitjes8
Voeding per 1 portie
Calorieën
405 kcal /
1691 kJ
Eiwitten
12 g
Vetten
27 g
Koolhydraten
29 g
Vezels
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Krokant gebraad met moutbiersaus
Geen beoordelingen
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Geen beoordelingen
Witloof met ham, gegratineerd met comté
13u.
Aardappelgratin
1u. 10min
Scampi cajun citroen pasta
30min
XXL kip pastei
1u. 55min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Waterzooi van kip
1u.
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1u. 5min
Macaroni met ham en kaas
1u. 20min
Bolognesesaus
1u. 15min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min