Apparaten en accessoires
Koninginnenhapje
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
8 porties
Ingrediënten
Vulling
-
sjalotten2
-
kipfilet in blokjes gesneden (ongeveer 1 cm)200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)20 g
-
champignon de Paris, vers geborsteld en in reepjes gesneden180 g
-
zout naar wens
-
gemalen peper naar wens
Béchamelsaus
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)40 g
-
bloem60 g
-
melk400 g
-
gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
gemalen peper naar wens
-
gemalen nootmuskaat (optioneel)1 - 2 snuifjes
-
quenelle in plakjes200 g
-
pasteitjes8
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
12 g
Calorieën
1691 kJ /
405 kcal
Vetten
27 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
29 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Geen beoordelingen
Spaghetti Bolognese
40min
Pittige Goulash met Donker Bier
Geen beoordelingen
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Geen beoordelingen
Bolognesesaus
1u. 15min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1u. 10min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1u.
Aardappelgratin
1u. 10min
Macaroni met ham en kaas
1u. 20min
Sinaasappel Sponge Cake
1u.
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30u.