Apparaten en accessoires
Koninginnenhapje
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
8 porties
Ingrediënten
Vulling
-
sjalotten2
-
kipfilet in blokjes gesneden (ongeveer 1 cm)200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)20 g
-
champignon de Paris, vers geborsteld en in reepjes gesneden180 g
-
zout naar wens
-
gemalen peper naar wens
Béchamelsaus
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)40 g
-
bloem60 g
-
melk400 g
-
gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
gemalen peper naar wens
-
gemalen nootmuskaat (optioneel)1 - 2 snuifjes
-
quenelle in plakjes200 g
-
pasteitjes8
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
12 g
Calorieën
1691 kJ /
405 kcal
Vetten
27 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
29 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Brak ocen
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Brak ocen
Spaghetti Bolognese
40 min
Bolognesesaus
1 godz. 15 min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3 godz. 30 min
Macaroni met ham en kaas
1 godz. 20 min
Zeevruchtennat met champagne
Brak ocen
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 godz. 30 min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 godz.
Béchamelsaus
15 min
Waterzooi van Kip
1 godz.