Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vulling
- 2 sjalotten
- 200 g kipfilet, in blokjes gesneden (ongeveer 1 cm)
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 180 g champignon de Paris, vers, geborsteld en in reepjes gesneden
- zout, naar wens
- gemalen peper, naar wens
Béchamelsaus
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 60 g bloem
- 400 g melk
- 1 gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
- gemalen peper, naar wens
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 200 g quenelle, in plakjes
- 8 pasteitjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1691 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35p
Bolognesesaus
1 godz. 15 min
Macaroni met ham en kaas
1 godz. 20 min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Waterzooi van kip
1 godz.
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 godz.
Peer, appel en zoete aardappelpuree
Geen beoordelingen
Aardappelgratin
Geen beoordelingen
Roggebroodjes
Geen beoordelingen
Keftedes (gehaktballen)
Geen beoordelingen
Butternut en gembersoep
35p
Bechamelsaus
15min