
Apparaten en accessoires
Vis en aardappelen met tomatensaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)800 g
-
moten heek (120-200 g elk)6
-
zout volgens smaak2 tl
-
uien gehalveerd150 g
-
teentje knoflook1
-
wortelen in stukken100 g
-
olijfolie en meer voor het invetten30 g
-
witte wijn (optioneel)50 g
-
tomaten in stukken400 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
water100 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
302 kcal /
1269 kJ
Eiwitten
33 g
Vetten
7 g
Koolhydraten
25 g
Vezels
3.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 Min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Zonnige groentetaart
Keine Bewertungen
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min
Bloemkool met kaas
55 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Kipfricassee
Keine Bewertungen
Runderragout met aardappelen
1 Std. 10 Min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 Std. 5 Min
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 Std.