Apparaten en accessoires
Vis en aardappelen met tomatensaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)800 g
-
6 witvisfilets, (elk soort witvis, 120-200 g elk)moten heek (120-200 g elk)6
-
zout volgens smaak2 tl
-
uien gehalveerd150 g
-
teentje knoflook1
-
wortelen in stukken100 g
-
olijfolie en meer voor het invetten30 g
-
witte wijn (optioneel)50 g
-
tomaten in stukken400 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
water100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
33 g
Calorieën
1269 kJ /
302 kcal
Vetten
7 g
Vezels
3.4 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1u. 15min
Frambozen - limoensorbet
Geen beoordelingen
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Soep met zeeduivel en garnalen
1u.
Forel met hollandaisesaus
50min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Bloemkool met kaas
55min
Alpengratin
50min