Apparaten en accessoires
Vis en aardappelen met tomatensaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)800 g
-
6 witvisfilets, (elk soort witvis, 120-200 g elk)moten heek (120-200 g elk)6
-
zout volgens smaak2 tl
-
uien gehalveerd150 g
-
teentje knoflook1
-
wortelen in stukken100 g
-
olijfolie en meer voor het invetten30 g
-
witte wijn (optioneel)50 g
-
tomaten in stukken400 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
water100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
33 g
Calorieën
1269 kJ /
302 kcal
Vetten
7 g
Vezels
3.4 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1u. 10min
Kip met rode paprika
1u. 5min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Turkse moussaka
1u. 10min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Peren in rode wijn
5u.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1u. 40min
Zeevruchtenstoofpot
1u. 5min
Mallorcaanse vissoep
40min