![Vis en aardappelen met tomatensaus Vis en aardappelen met tomatensaus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D5E8650A-6E2F-4857-AB43-DD60F7775D89/Derivates/497C3832-D077-4E84-B470-A57BE7012CB2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
-
6
moten heek (120-200 g elk)
of 6 witvisfilets (elk soort witvis, 120-200 g elk) - 2 tl zout, volgens smaak
- 150 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 100 g wortelen, in stukken
- 30 g olijfolie, en meer voor het invetten
- 50 g witte wijn (optioneel)
- 400 g tomaten, in stukken
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 100 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1269 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3.4 g
Alternatieve recepten
Spaghetti met tonijn
40 Min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Pastasalade met forel en groenten
Geen beoordelingen
Pâté in korst
10 Std.
Krokante olijven
1 Std. 30 Min
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Bloemkool met kaas
55min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h