Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
-
6
moten heek (120-200 g elk)
of 6 witvisfilets (elk soort witvis, 120-200 g elk) - 2 tl zout, volgens smaak
- 150 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 100 g wortelen, in stukken
- 30 g olijfolie, en meer voor het invetten
- 50 g witte wijn (optioneel)
- 400 g tomaten, in stukken
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 100 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1269 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3.4 g
Alternatieve recepten
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15 min
Aardappelmuizen
Geen beoordelingen
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35 min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 godz. 35 min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min
Trio van rijst, vis en groenten
35 min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Zalm met venkel
40 Min