Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vinaigrette
- 50 g sjalot, gehalveerd
- 2 bossen verse dille (± 20 g takjes)
- 80 g koolzaadolie
- 40 g witte wijnazijn
- 10 g graanmosterd
- ¼ tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
Asperges
- 500 g water
- 700 g witte asperges, geschild, in de lengte verdeeld volgens grootte
- 1 tl suiker
- 1 tl zout
- 10 g boter
Zalm
- 4 verse zalmfilet, ontveld (± 180 g elk)
- 10 g koolzaadolie
- 1 citroen, enkel een beetje geraspte schil
- ½ tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2531 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 46 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Advocaat
10min
Aardappelpuree met de Peeler
Geen beoordelingen
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Burgers met zeeduivel en zalm
20 min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 godz. 10 min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
Batch cooking - Basisrecepten
Geen beoordelingen
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Geen beoordelingen
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Boterhammen met spinazie pesto
1sa 55 dk