
Apparaten en accessoires
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
Vinaigrette
-
sjalot gehalveerd50 g
-
verse dille (± 20 g takjes)2 bossen
-
koolzaadolie80 g
-
witte wijnazijn40 g
-
graanmosterd10 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper4 snuifjes
Asperges
-
water500 g
-
witte asperges geschild, in de lengte verdeeld volgens grootte700 g
-
suiker1 tl
-
zout1 tl
-
boter10 g
Zalm
-
verse zalmfilet, ontveld (± 180 g elk)4
-
koolzaadolie10 g
-
citroen enkel een beetje geraspte schil1
-
zout½ tl
-
gemalen peper4 snuifjes
Voeding per 1 portie
Calorieën
607 kcal /
2531 kJ
Eiwitten
38.8 g
Vetten
46 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux