Apparaten en accessoires
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
Vinaigrette
-
sjalot gehalveerd50 g
-
verse dille (± 20 g takjes)2 bossen
-
koolzaadolie80 g
-
witte wijnazijn40 g
-
graanmosterd10 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper4 snuifjes
Asperges
-
water500 g
-
witte asperges geschild, in de lengte verdeeld volgens grootte700 g
-
suiker1 tl
-
zout1 tl
-
boter10 g
Zalm
-
verse zalmfilet, ontveld (± 180 g elk)4
-
koolzaadolie10 g
-
citroen enkel een beetje geraspte schil1
-
zout½ tl
-
gemalen peper4 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
38.8 g
Calorieën
2531 kJ /
607 kcal
Vetten
46 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Geen beoordelingen
Kleine aspergeflans
55min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1u.
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Zalm met venkel
40min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1u. 15min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Krokante olijven
1u. 30min
Bloemkool met kaas
55min
Risotto bolognese
45min