Apparaten en accessoires
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
Vinaigrette
-
sjalot gehalveerd50 g
-
verse dille (± 20 g takjes)2 bossen
-
koolzaadolie80 g
-
witte wijnazijn40 g
-
graanmosterd10 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper4 snuifjes
Asperges
-
water500 g
-
witte asperges geschild, in de lengte verdeeld volgens grootte700 g
-
suiker1 tl
-
zout1 tl
-
boter10 g
Zalm
-
verse zalmfilet, ontveld (± 180 g elk)4
-
koolzaadolie10 g
-
citroen enkel een beetje geraspte schil1
-
zout½ tl
-
gemalen peper4 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
38.8 g
Calorieën
2531 kJ /
607 kcal
Vetten
46 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Geen beoordelingen
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Gierst met kip en curry
35min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Asperge-watermeloen salade
40min
Rijst met groentemix
55min
Hollandaisesaus
15min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.
Bloemkool met kaas
55min