Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vinaigrette
- 50 g sjalot, gehalveerd
- 2 bossen verse dille (± 20 g takjes)
- 80 g koolzaadolie
- 40 g witte wijnazijn
- 10 g graanmosterd
- ¼ tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
Asperges
- 500 g water
- 700 g witte asperges, geschild, in de lengte verdeeld volgens grootte
- 1 tl suiker
- 1 tl zout
- 10 g boter
Zalm
- 4 verse zalmfilet, ontveld (± 180 g elk)
- 10 g koolzaadolie
- 1 citroen, enkel een beetje geraspte schil
- ½ tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2531 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 46 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm met venkel
40min
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Ninguna valoración
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Ninguna valoración
Aardappelpuree met de Peeler
Ninguna valoración
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Ninguna valoración
Gegrilde kaas met champignons
Ninguna valoración
Peren in rode wijn
5h
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 Min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1h 35min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Turkse moussaka
1u. 10min