Apparaten en accessoires
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
-
ham, in plakjes50 g
-
uien80 g
-
boter30 g
-
doperwten, bevroren500 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
water500 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
verse muntblaadjes10 g
-
honing20 g
-
microgreens (blaadjes)10 g
-
crème fraîche100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
306.6 mg
Eiwitten
6.6 g
Calorieën
694.6 kJ /
166 kcal
Vetten
8.4 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
4.8 g
Koolhydraten
17.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Romige aspergesoep
25min
Broccolisoep
15min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1u. 10min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Romige erwtensoep
40min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Romige champignonsoep
20min
Romige courgettensoep
25min
Aardappel-preisoep
40min
Romige tomatensoep
25min