
Apparaten en accessoires
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
-
ham, in plakjes50 g
-
uien80 g
-
boter30 g
-
doperwten, bevroren500 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
water500 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
verse muntblaadjes10 g
-
honing20 g
-
microgreens (blaadjes)10 g
-
crème fraîche100 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
166 kcal /
694.6 kJ
Eiwitten
6.6 g
Vetten
8.4 g
Koolhydraten
17.1 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
4.8 g
Natrium
306.6 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Broccolisoep
15min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1u. 30min
Romige aspergesoep
25min
Romige erwtensoep
40min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Romige champignonsoep
20min
Romige tomatensoep
25min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Romige courgettensoep
25min