Apparaten en accessoires
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
-
ham, in plakjes50 g
-
uien80 g
-
boter30 g
-
doperwten, bevroren500 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
water500 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
verse muntblaadjes10 g
-
honing20 g
-
microgreens (blaadjes)10 g
-
crème fraîche100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
306.6 mg
Eiwitten
6.6 g
Calorieën
694.6 kJ /
166 kcal
Vetten
8.4 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
4.8 g
Koolhydraten
17.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Broccolisoep
15min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Vichyssoise met pasta
35min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Romige courgettensoep
25min
Romige erwtensoep
40min
Romige tomatensoep
25min