
Apparaten en accessoires
Romige erwtensoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
8 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd150 g
-
ongezouten boter20 g
-
verse groene erwten1000 g
-
water600 g
-
kippenbouillonpasta, huisgemaakt1 el
-
volle room200 g
-
vers gemalen zwarte peper naar believen2 snuifjes
-
fijn zout naar believen½ tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
187 kcal /
778 kJ
Eiwitten
7 g
Vetten
11 g
Koolhydraten
12 g
Vezels
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Romige tomatensoep
25min
Romige aspergesoep
25min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1u.
Pompoensoep
35min
Sinaasappel-currydressing
10min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Romige champignonsoep
20min
Aardappel-preisoep
40min
Romige courgettensoep
25min