
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rode paprika, in stukken
- 1 gele paprika, in stukken
- 1 ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 30 g olie
- 200 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta
of 1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 100 g room
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 1 snuifje suiker
- ½ tl zoete paprikapoeder
- 150 g melk
- 10 takjes verse basilicum, enkel de blaadjes, waarvan 2 mooie blaadjes opzij gezet
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1636 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Romige courgettensoep
25min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Romige tomatensoep
25min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Romige erwtensoep
40min
Romige aspergesoep
25min
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1u.
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5u. 15min
Broccolisoep
15min