Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rode paprika, in stukken
- 1 gele paprika, in stukken
- 1 ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 30 g olie
- 200 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta
of 1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 100 g room
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 1 snuifje suiker
- ½ tl zoete paprikapoeder
- 150 g melk
- 10 takjes verse basilicum, enkel de blaadjes, waarvan 2 mooie blaadjes opzij gezet
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1636 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Romige tomatensoep
25min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Romige courgettensoep
25min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Romige champignonsoep
20min
Mysterieuze soep
45min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 godz.
Romige erwtensoep
40min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Aardappel-preisoep
40min
Broccolisoep
15 Min