
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Gruyère kaas in stukken gesneden
- 500 g uien in helften gesneden
- 30 g olijfolie
- 20 g ongezouten boter
- ½ tl zout plus extra naar smaak
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper plus extra naar smaak
- 2 tl meel (10 g)
- 200 g droge witte wijn
- 800 g water
-
1
bouillonblokje (voor 0,5 l) kip of rundvlees
of 1 tl huisgemaakte bouillonpasta kip of rundvlees - 12 sneetjes stokbrood enigszins oudbakken, of ander knapperig brood
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 247 kcal / 1034 kJ
- Eiwitten
- 9 g
- Vetten
- 8 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vezels
- 2.7 g