
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
De kip
- 150 g brood, dag oud
- 15 g peterselie
- 150 g kaas, middelhard (bv. Edam)
- 30 g olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 800 g kippenborstfilets, in stukken (3-4 cm)
- 1 tl fijn zout
- 20 g honing
- 20 g mosterd
De saus en bereiding
- 1000 g melk
- 100 g bloem
- 40 g boter
- 1 citroen, enkel het sap
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 1 tl mosterd
- 200 g sneetjes spek, in stukken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 265 kJ / 63 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Alpengratin
50min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Rundsburgers met kaasvulling
40min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Kip in perziksaus
40min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1u. 40min