Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g uien, gehalveerd (ong. 2 uien)
- 20 g olie
- 500 g kippenborstfilets, in hapklare stukken
- 440 g water
-
1
el groentebouillon
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 3 - 4 tl currypoeder, mild
- 800 g perzik, blik (gewicht voor uitlekken)
- 15 g zetmeel
- 100 g verse room
- 1 tl fijn zout
- ¼ vers gemalen zwarte peper
- ¼ pikante paprikapoeder
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1628 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alpengratin
50min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Noedelsoep
35min
Griekse varkensstoofpot
45 min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min
Kip met romige groenten saus
50min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Viscurry
35min