
Apparaten en accessoires
Kip in perziksaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd (ong. 2 uien)120 g
-
olie20 g
-
kippenborstfilets in hapklare stukken500 g
-
water440 g
-
groentebouillon1 el
-
currypoeder mild3 - 4 tl
-
perzik, blik (gewicht voor uitlekken)800 g
-
zetmeel15 g
-
verse room100 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼
-
pikante paprikapoeder¼
Voeding per 1 portie
Calorieën
389 kcal /
1628 kJ
Eiwitten
32 g
Vetten
14 g
Koolhydraten
33 g
Vezels
3.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Snel op tafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kipfilets pizzaiola
55min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Alpengratin
50min
Steak Stroganoff
45min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Zachte bloemkoolsoep
50min
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Kip met romige groenten saus
50min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Aardbeienpudding
2u. 10min