Apparaten en accessoires
Kip in perziksaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd (ong. 2 uien)120 g
-
olie20 g
-
kippenborstfilets in hapklare stukken500 g
-
water440 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
currypoeder mild3 - 4 tl
-
perzik, blik (gewicht voor uitlekken)800 g
-
zetmeel15 g
-
verse room100 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼
-
pikante paprikapoeder¼
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
32 g
Calorieën
1628 kJ /
389 kcal
Vetten
14 g
Vezels
3.3 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Snel op tafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 Min
Risotto bolognese
45 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 Min
Aardbeienpudding
2 Std. 10 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35 Min
Garnituur van courgette
30 Min
Alpengratin
50 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min