Apparaten en accessoires
Kip in perziksaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd (ong. 2 uien)120 g
-
olie20 g
-
kippenborstfilets in hapklare stukken500 g
-
water440 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
currypoeder mild3 - 4 tl
-
perzik, blik (gewicht voor uitlekken)800 g
-
zetmeel15 g
-
verse room100 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼
-
pikante paprikapoeder¼
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
32 g
Calorieën
1628 kJ /
389 kcal
Vetten
14 g
Vezels
3.3 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Snel op tafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1u. 30min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Steak Stroganoff
45min
Viscurry
35min
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Runderragout met aardappelen
1u. 10min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Kip met romige groenten saus
50min
Karamel varkensvlees
45min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Karamelpudding
1u.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min