
Apparaten en accessoires
Kip in perziksaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd (ong. 2 uien)120 g
-
olie20 g
-
kippenborstfilets in hapklare stukken500 g
-
water440 g
-
groentebouillon1 el
-
currypoeder mild3 - 4 tl
-
perzik, blik (gewicht voor uitlekken)800 g
-
zetmeel15 g
-
verse room100 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼
-
pikante paprikapoeder¼
Voeding per 1 portie
Calorieën
389 kcal /
1628 kJ
Eiwitten
32 g
Vetten
14 g
Koolhydraten
33 g
Vezels
3.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Snel op tafel
10 recepten
Benelux
Benelux