Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g varkensfricandeau, in plakken (1 cm)
- 100 g verse champignons, in plakken
-
75
g witte droge vermout
of 75 g Madeira-wijn - 100 g melk
- 60 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook (optioneel)
- 2 tl graanmosterd
- 1 tl pikante mosterd
-
1
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
of 1 volle tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt - 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, volgens smaak
-
2
el crème fraîche
of 2 el room - 1 volle el maïszetmeel
- 2 - 3 takjes verse peterselie, om te garneren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 961 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Kip met romige groenten saus
50min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Duitse brunch
1 godz. 15 min
Forel met hollandaisesaus
50min
Bessenmousse
4h 50 min
Kip in perziksaus
40 Min
Aardappelmuizen
Geen beoordelingen
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35p
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 godz.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min