
Apparaten en accessoires
Varkensfricandeau met mosterdsaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
varkensfricandeau in plakken (1 cm)450 g
-
verse champignons in plakken100 g
-
witte droge vermout75 g
-
melk100 g
-
ui gehalveerd60 g
-
teentje knoflook (optioneel)1
-
graanmosterd2 tl
-
pikante mosterd1 tl
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak1 snuifje
-
crème fraîche2 el
-
maïszetmeel1 volle el
-
verse peterselie om te garneren2 - 3 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
230 kcal /
961 kJ
Eiwitten
28 g
Vetten
7 g
Koolhydraten
8 g
Vezels
0.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1u. 5min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1u.
Groene pepersaus
20min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Rundvlees Stroganoff
1u.
Lamslende met roze pepersaus
45min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Kipfilets pizzaiola
55min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Steak au Poivre
20min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1u. 10min