Apparaten en accessoires
Varkensfricandeau met mosterdsaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
varkensfricandeau in plakken (1 cm)450 g
-
verse champignons in plakken100 g
-
75 g Madeira-wijnwitte droge vermout75 g
-
melk100 g
-
ui gehalveerd60 g
-
teentje knoflook (optioneel)1
-
graanmosterd2 tl
-
pikante mosterd1 tl
-
1 volle tl kippenbouillonpasta, huisgemaaktkippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak1 snuifje
-
2 el roomcrème fraîche2 el
-
maïszetmeel1 volle el
-
verse peterselie om te garneren2 - 3 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
961 kJ /
230 kcal
Vetten
7 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1u.
Mosterd-dillesaus
2u. 15min
Snelle kaassoufflés
45min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Kip met romige groenten saus
50min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min