Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g varkensfricandeau, in plakken (1 cm)
- 100 g verse champignons, in plakken
-
75
g witte droge vermout
of 75 g Madeira-wijn - 100 g melk
- 60 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook (optioneel)
- 2 tl graanmosterd
- 1 tl pikante mosterd
-
1
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
of 1 volle tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt - 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, volgens smaak
-
2
el crème fraîche
of 2 el room - 1 volle el maïszetmeel
- 2 - 3 takjes verse peterselie, om te garneren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 961 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Bloemkool met kaas
55 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min