Apparaten en accessoires
Varkensfricandeau met mosterdsaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
varkensfricandeau in plakken (1 cm)450 g
-
verse champignons in plakken100 g
-
75 g Madeira-wijnwitte droge vermout75 g
-
melk100 g
-
ui gehalveerd60 g
-
teentje knoflook (optioneel)1
-
graanmosterd2 tl
-
pikante mosterd1 tl
-
1 volle tl kippenbouillonpasta, huisgemaaktkippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak1 snuifje
-
2 el roomcrème fraîche2 el
-
maïszetmeel1 volle el
-
verse peterselie om te garneren2 - 3 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
961 kJ /
230 kcal
Vetten
7 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Crostini met champignons en fontinakaas
Geen beoordelingen
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Geen beoordelingen
Kip met romige groenten saus
50min
Zalmsoufflé
1u.
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min