Apparaten en accessoires
Varkensfricandeau met mosterdsaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
varkensfricandeau in plakken (1 cm)450 g
-
verse champignons in plakken100 g
-
75 g Madeira-wijnwitte droge vermout75 g
-
melk100 g
-
ui gehalveerd60 g
-
teentje knoflook (optioneel)1
-
graanmosterd2 tl
-
pikante mosterd1 tl
-
1 volle tl kippenbouillonpasta, huisgemaaktkippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak1 snuifje
-
2 el roomcrème fraîche2 el
-
maïszetmeel1 volle el
-
verse peterselie om te garneren2 - 3 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
961 kJ /
230 kcal
Vetten
7 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9u. 15min
Japanse kip curry
55min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Granité van koffie
8u. 10min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Rundergoulash met deegballetjes
1u. 30min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Rundvlees Stroganoff
1u.
Kip met romige groenten saus
50min
Gehaktbrood
1u. 20min
Kabeljauw met citrusboter
50min