Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g varkensfricandeau, in plakken (1 cm)
- 100 g verse champignons, in plakken
-
75
g witte droge vermout
of 75 g Madeira-wijn - 100 g melk
- 60 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook (optioneel)
- 2 tl graanmosterd
- 1 tl pikante mosterd
-
1
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
of 1 volle tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt - 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, volgens smaak
-
2
el crème fraîche
of 2 el room - 1 volle el maïszetmeel
- 2 - 3 takjes verse peterselie, om te garneren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 961 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Turkse gekruide lamshapjes
Geen beoordelingen
Tarbot met salsasaus
Geen beoordelingen
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Gerookte zalm sneetjes
Geen beoordelingen
IJssandwich
Geen beoordelingen
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Ananaspakketjes
1 Std.
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Citroensorbet met schuimwijn
10 Min