Apparaten en accessoires
Varkensfricandeau met mosterdsaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
varkensfricandeau in plakken (1 cm)450 g
-
verse champignons in plakken100 g
-
75 g Madeira-wijnwitte droge vermout75 g
-
melk100 g
-
ui gehalveerd60 g
-
teentje knoflook (optioneel)1
-
graanmosterd2 tl
-
pikante mosterd1 tl
-
1 volle tl kippenbouillonpasta, huisgemaaktkippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak1 snuifje
-
2 el roomcrème fraîche2 el
-
maïszetmeel1 volle el
-
verse peterselie om te garneren2 - 3 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
961 kJ /
230 kcal
Vetten
7 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Pekingeend
45min
Steak Stroganoff
45min
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Rundvlees Stroganoff
1u.
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Forel met hollandaisesaus
50min
Romige champignonsoep
20min