Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g varkensfricandeau, in plakken (1 cm)
- 100 g verse champignons, in plakken
-
75
g witte droge vermout
of 75 g Madeira-wijn - 100 g melk
- 60 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook (optioneel)
- 2 tl graanmosterd
- 1 tl pikante mosterd
-
1
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
of 1 volle tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt - 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, volgens smaak
-
2
el crème fraîche
of 2 el room - 1 volle el maïszetmeel
- 2 - 3 takjes verse peterselie, om te garneren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 961 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Kip met romige groenten saus
50 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35 min.
Varkenshaasje in papillot
1h
Lamsstoofpotje
1 godz. 45 min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min