Varkensfricandeau met mosterdsaus
TM31 TM5 TM6

Varkensfricandeau met mosterdsaus

4.7 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 450 g varkensfricandeau, in plakken (1 cm)
  • 100 g verse champignons, in plakken
  • 75 g witte droge vermout
    of 75 g Madeira-wijn
  • 100 g melk
  • 60 g ui, gehalveerd
  • 1 teentje knoflook (optioneel)
  • 2 tl graanmosterd
  • 1 tl pikante mosterd
  • 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
    of 1 volle tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
  • 1 tl zout
  • 1 snuifje gemalen zwarte peper, volgens smaak
  • 2 el crème fraîche
    of 2 el room
  • 1 volle el maïszetmeel
  • 2 - 3 takjes verse peterselie, om te garneren

Voeding
per 1 portie
Calorieën
961 kJ / 230 kcal
Eiwitten
28 g
Koolhydraten
8 g
Vetten
7 g
Vezels
0.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten