Apparaten en accessoires
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
40 stuks
Ingrediënten
-
kerstomaten (Ø 3 cm)40
-
lucht gedroogd gezouten ham in sneetjes (bv. Prosciutto)80 g
-
verse geitenkaas120 g
-
ricotta120 g
-
fijn zout¼ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
1 g
Calorieën
78 kJ /
19 kcal
Vetten
1 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestjes
10 recepten
Benelux
Benelux
Feesttafel
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Geen beoordelingen
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1u.
Asperges en prosciutto cannoli
Geen beoordelingen
Varkenshaasje in papillot
1u.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Kippenbouillon met broodknoedels
1u. 5min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Mousse van ham
10min
Forelmousse
5min
Canapé met ei
10min
Detoxsapje “Gave huid”
10min