Apparaten en accessoires
Forel met hollandaisesaus
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
2 porties
Ingrediënten
-
water750 g
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)350 g
-
zout1 ½ tl
-
groenten (bijv. asperges, bloemkool in roosjes, wortel, in stukken)350 g
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
-
forellen (ca. 220 g elk), ingewanden en schubben verwijderd2
-
citroenen (inclusief citroen voor het serveren)2
Hollandaisesaus
-
boter in stukken100 g
-
eierdooiers4
-
witte wijn50 g
-
citroensap vers geperst10 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
44 g
Calorieën
3694 kJ /
882 kcal
Vetten
59 g
Vezels
7.1 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Hollandaise saus
Geen beoordelingen
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Geen beoordelingen
Aardbeien mille-feuille
5u.
Zalmtartaar
10min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Hazelnootbavarois
6u. 40min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min