Apparaten en accessoires
Forel met hollandaisesaus
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
2 porties
Ingrediënten
-
water750 g
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)350 g
-
zout1 ½ tl
-
groenten (bijv. asperges, bloemkool in roosjes, wortel, in stukken)350 g
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
-
forellen (ca. 220 g elk), ingewanden en schubben verwijderd2
-
citroenen (inclusief citroen voor het serveren)2
Hollandaisesaus
-
boter in stukken100 g
-
eierdooiers4
-
witte wijn50 g
-
citroensap vers geperst10 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
44 g
Calorieën
3694 kJ /
882 kcal
Vetten
59 g
Vezels
7.1 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Perzik- en Amandelijs
Geen beoordelingen
Horror punch
20min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Gerookte zalm sneetjes
Geen beoordelingen
Kweeperentaart
8u.
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min