Apparaten en accessoires
Forel met hollandaisesaus
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
2 porties
Ingrediënten
-
water750 g
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)350 g
-
zout1 ½ tl
-
groenten (bijv. asperges, bloemkool in roosjes, wortel, in stukken)350 g
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
-
forellen (ca. 220 g elk), ingewanden en schubben verwijderd2
-
citroenen (inclusief citroen voor het serveren)2
Hollandaisesaus
-
boter in stukken100 g
-
eierdooiers4
-
witte wijn50 g
-
citroensap vers geperst10 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
44 g
Calorieën
3694 kJ /
882 kcal
Vetten
59 g
Vezels
7.1 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Spareribs met glazuur van appel en honing
Žádné hodnocení
Pindakaas en koekjesijs
Žádné hodnocení
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Žádné hodnocení
Zijden tofu cheesecake
Žádné hodnocení
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min.
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Žádné hodnocení
Aardappelkoekjes
45min.
Mini panettone
Žádné hodnocení
Quenelles met waterkerssaus
2hod. 45min.
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min.
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min.
Sabayon (Zabaglione)
15min.