Apparaten en accessoires
Forel met hollandaisesaus
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
2 porties
Ingrediënten
-
water750 g
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)350 g
-
zout1 ½ tl
-
groenten (bijv. asperges, bloemkool in roosjes, wortel, in stukken)350 g
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
-
forellen (ca. 220 g elk), ingewanden en schubben verwijderd2
-
citroenen (inclusief citroen voor het serveren)2
Hollandaisesaus
-
boter in stukken100 g
-
eierdooiers4
-
witte wijn50 g
-
citroensap vers geperst10 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
44 g
Calorieën
3694 kJ /
882 kcal
Vetten
59 g
Vezels
7.1 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Bessenmousse
4u. 50min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaisesaus
15min
Mini panettone
Geen beoordelingen
Vijgenmosterd
25min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2u. 10min
Aardbeien curryketchup
Geen beoordelingen
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2u. 50min
Kaastaartijs
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus
15min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min