Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g water
- 350 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
- 1 ½ tl zout
- 350 g groenten (bijv. asperges, bloemkool in roosjes, wortel, in stukken)
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 2 forellen (ca. 220 g elk), ingewanden en schubben verwijderd
- 2 citroenen (inclusief citroen voor het serveren)
Hollandaisesaus
- 100 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers
- 50 g witte wijn
- 10 g citroensap, vers geperst
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3694 kJ / 882 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 7.1 g
Alternatieve recepten
Hollandaisesaus
15min
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Geen beoordelingen
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Kleine aspergeflans
55 Min
Appelpunch
30min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 Std. 15 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min