
Apparaten en accessoires
Forel met hollandaisesaus
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
2 porties
Ingrediënten
-
water750 g
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)350 g
-
zout1 ½ tl
-
groenten (bijv. asperges, bloemkool in roosjes, wortel, in stukken)350 g
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
-
forellen (ca. 220 g elk), ingewanden en schubben verwijderd2
-
citroenen (inclusief citroen voor het serveren)2
Hollandaisesaus
-
boter in stukken100 g
-
eierdooiers4
-
witte wijn50 g
-
citroensap vers geperst10 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
882 kcal /
3694 kJ
Eiwitten
44 g
Vetten
59 g
Koolhydraten
36 g
Vezels
7.1 g