Apparaten en accessoires
Forel met hollandaisesaus
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
2 porties
Ingrediënten
-
water750 g
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)350 g
-
zout1 ½ tl
-
groenten (bijv. asperges, bloemkool in roosjes, wortel, in stukken)350 g
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
-
forellen (ca. 220 g elk), ingewanden en schubben verwijderd2
-
citroenen (inclusief citroen voor het serveren)2
Hollandaisesaus
-
boter in stukken100 g
-
eierdooiers4
-
witte wijn50 g
-
citroensap vers geperst10 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
44 g
Calorieën
3694 kJ /
882 kcal
Vetten
59 g
Vezels
7.1 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Geen beoordelingen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Appelpunch
30min
Hollandaisesaus
15min
Asperge ovenschotel
1u. 30min
Hazelnootbavarois
6u. 40min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Geen beoordelingen
Aardbeienjam
1u. 5min
Mayonaise
5min