Apparaten en accessoires
Forel met hollandaisesaus
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
2 porties
Ingrediënten
-
water750 g
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)350 g
-
zout1 ½ tl
-
groenten (bijv. asperges, bloemkool in roosjes, wortel, in stukken)350 g
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
-
forellen (ca. 220 g elk), ingewanden en schubben verwijderd2
-
citroenen (inclusief citroen voor het serveren)2
Hollandaisesaus
-
boter in stukken100 g
-
eierdooiers4
-
witte wijn50 g
-
citroensap vers geperst10 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
Voeding per 1 portie
Eiwitten
44 g
Calorieën
3694 kJ /
882 kcal
Vetten
59 g
Vezels
7.1 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Hollandaisesaus
15min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Soep met zeeduivel en garnalen
1u.
Romige aspergesoep
25min
Hollandaisesaus
15min
Cava Cocktail Surprise
4u. 10min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Zalm met venkel
40min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min