Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g water
- 350 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
- 1 ½ tl zout
- 350 g groenten (bijv. asperges, bloemkool in roosjes, wortel, in stukken)
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 2 forellen (ca. 220 g elk), ingewanden en schubben verwijderd
- 2 citroenen (inclusief citroen voor het serveren)
Hollandaisesaus
- 100 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers
- 50 g witte wijn
- 10 g citroensap, vers geperst
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3694 kJ / 882 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 7.1 g
Alternatieve recepten
Hollandaisesaus
15min
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Roomkaasspread met radijsjes
5min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Kip met rode paprika
1h 5min
Basisbouillon
Geen beoordelingen
Geroerbakte groenten
10min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 godz. 15 min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 Std. 10 Min