
Apparaten en accessoires
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
water600 g
-
witte asperges geschilt800 g
-
verse zalmfilets (± 130 g elk)4
-
boter in stukken200 g
-
eierdooiers2
-
citroensap2 el
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
757.8 kcal /
3140.8 kJ
Eiwitten
44.3 g
Vetten
62.3 g
Koolhydraten
2.8 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
33.5 g
Natrium
728.3 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Geen beoordelingen
Pruimenjam
55min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1u.
Speculoos druiven tiramisu
1u.
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Hollandaisesaus
15min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Bloemige Focaccia
Geen beoordelingen
Verse Tomatensoep
30min
Béchamelsaus
15min