Apparaten en accessoires
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
water600 g
-
witte asperges geschilt800 g
-
verse zalmfilets (± 130 g elk)4
-
boter in stukken200 g
-
eierdooiers2
-
citroensap2 el
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
728.3 mg
Eiwitten
44.3 g
Calorieën
3140.8 kJ /
757.8 kcal
Vetten
62.3 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
33.5 g
Koolhydraten
2.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
XXL - Pompoensoep
50min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Bechamelsaus
15min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Romige courgettensoep
35min
Kruidenvinaigrette
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus
15min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Bearnaisesaus
20min