Compatibele versies
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g water
- 800 g witte asperges, geschilt
- 4 verse zalmfilets (± 130 g elk)
- 200 g boter, in stukken
- 2 eierdooiers
- 2 el citroensap
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3140.8 kJ / 757.8 kcal
- Eiwitten
- 44.3 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 62.3 g
- Verzadigd vet
- 33.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 728.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Soja-bolognese met courgette noedels
50 Min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Citroen-kokos bliss balletjes
Geen beoordelingen
Minuut koolsla
10min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Geen beoordelingen
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Paaspastei
Geen beoordelingen
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 Min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 Min
Pulled pork burgers
Geen beoordelingen
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min