Apparaten en accessoires
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
water600 g
-
witte asperges geschilt800 g
-
verse zalmfilets (± 130 g elk)4
-
boter in stukken200 g
-
eierdooiers2
-
citroensap2 el
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
728.3 mg
Eiwitten
44.3 g
Calorieën
3140.8 kJ /
757.8 kcal
Vetten
62.3 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
33.5 g
Koolhydraten
2.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9 Std. 15 Min
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Keine Bewertungen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Keine Bewertungen
Spek en fontina gerolde pizza
Keine Bewertungen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Vegan kruimeldeeg
45 Min
Chocolade en banaan charlotte
Keine Bewertungen
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 Min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Keine Bewertungen
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Geraardbergse Mattentaarten
1 Std.