Compatibele versies
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g water
- 800 g witte asperges, geschilt
- 4 verse zalmfilets (± 130 g elk)
- 200 g boter, in stukken
- 2 eierdooiers
- 2 el citroensap
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3140.8 kJ / 757.8 kcal
- Eiwitten
- 44.3 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 62.3 g
- Verzadigd vet
- 33.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 728.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 Min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Gekruide lamstaart
40 min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Paaspastei
Geen beoordelingen
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35 min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Geen beoordelingen
Erwten met ham
25min