Compatibele versies
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g water
- 800 g witte asperges, geschilt
- 4 verse zalmfilets (± 130 g elk)
- 200 g boter, in stukken
- 2 eierdooiers
- 2 el citroensap
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3140.8 kJ / 757.8 kcal
- Eiwitten
- 44.3 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 62.3 g
- Verzadigd vet
- 33.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 728.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Scampi cajun citroen pasta
30min
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Mediterrane paprika's
Geen beoordelingen
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 Std. 30 Min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Geen beoordelingen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Tarbot met salsasaus
Geen beoordelingen
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Koolsoep
50min