Asperges en zalm met Hollandaisesaus

Asperges en zalm met Hollandaisesaus

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties

Ingrediënten

  • water
    600 g
  • witte asperges geschilt
    800 g
  • verse zalmfilets (± 130 g elk)
    4
  • boter in stukken
    200 g
  • eierdooiers
    2
  • citroensap
    2 el
  • zout
    2 snuifjes
  • gemalen witte peper
    2 snuifjes

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portie

Calorieën 757.8 kcal / 3140.8 kJ
Eiwitten 44.3 g
Vetten 62.3 g
Koolhydraten 2.8 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 33.5 g
Natrium 728.3 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...