Apparaten en accessoires
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
water600 g
-
witte asperges geschilt800 g
-
verse zalmfilets (± 130 g elk)4
-
boter in stukken200 g
-
eierdooiers2
-
citroensap2 el
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
728.3 mg
Eiwitten
44.3 g
Calorieën
3140.8 kJ /
757.8 kcal
Vetten
62.3 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
33.5 g
Koolhydraten
2.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lactosevrije Luikse Wafels
1u. 30min
Hollandaise saus
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1u. 30min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Geen beoordelingen
Margarita
10min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2u.
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1u. 45min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Geen beoordelingen
Chocolade broodpudding
1u. 25min
Hollandaisesaus
15min