Apparaten en accessoires
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
water600 g
-
witte asperges geschilt800 g
-
verse zalmfilets (± 130 g elk)4
-
boter in stukken200 g
-
eierdooiers2
-
citroensap2 el
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
728.3 mg
Eiwitten
44.3 g
Calorieën
3140.8 kJ /
757.8 kcal
Vetten
62.3 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
33.5 g
Koolhydraten
2.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Verfrissende Melkdrank
5min
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Geen beoordelingen
Halloween voeten gehaktbrood
1u. 30min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Hollandaisesaus
15min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Vijgenmosterd
25min
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Gehaktballen in tomatensaus
3u. 40min
Mousse van tonijn
10min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min