Apparaten en accessoires
Bessenmousse
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 50min
6 porties
Ingrediënten
-
gelatineblaadjes (2 g per blaadje)5
-
water plus iets extra voor het weken50 g
-
300 g bevroren gemengde rode bessen, (bijv. aardbeien, frambozen)gemengde verse rode bessen (bijv. aardbeien, frambozen)300 g
-
suiker200 g
-
250 g ricottakwark250 g
-
room, min. 30% vet gekoeld250 g
-
verse muntblaadjes voor garnering
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7 g
Calorieën
1432 kJ /
342 kcal
Vetten
18 g
Vezels
1.7 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bessenschuim
10min
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Geen beoordelingen
Virgin chai vanille cocktail
45min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Geen beoordelingen
Citroenijs
8u. 30min
Hartenbroodjes
1u.
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8u. 10min
Granité van koffie
8u. 10min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10min
Gevulde kalkoenborst
Geen beoordelingen
Lentetaart met yoghurt
5u. 15min