Apparaten en accessoires
Bessenmousse
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 50min
6 porties
Ingrediënten
-
gelatineblaadjes (2 g per blaadje)5
-
water plus iets extra voor het weken50 g
-
300 g bevroren gemengde rode bessen, (bijv. aardbeien, frambozen)gemengde verse rode bessen (bijv. aardbeien, frambozen)300 g
-
suiker200 g
-
250 g ricottakwark250 g
-
room, min. 30% vet gekoeld250 g
-
verse muntblaadjes voor garnering
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7 g
Calorieën
1432 kJ /
342 kcal
Vetten
18 g
Vezels
1.7 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bessenschuim
10min
Oriëntaalse brunch
Geen beoordelingen
Driegangen maaltijd voor twee
1u. 15min
Citroenijs
8u. 30min
Roomkaasspread met radijsjes
5min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Chocolade pudding zonder bloem
35min
Quinoakoekjes
1u.
Pudding met aardbei en peer
Geen beoordelingen
Kippenbouillon met broodknoedels
1u. 5min
Appelpunch
30min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min