
Apparaten en accessoires
Bessenmousse
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 50min
6 porties
Ingrediënten
-
gelatineblaadjes (2 g per blaadje)5
-
water plus iets extra voor het weken50 g
-
gemengde verse rode bessen (bijv. aardbeien, frambozen)300 g
-
suiker200 g
-
kwark250 g
-
room, min. 30% vet gekoeld250 g
-
verse muntblaadjes voor garnering
Voeding per 1 portie
Calorieën
342 kcal /
1432 kJ
Eiwitten
7 g
Vetten
18 g
Koolhydraten
38 g
Vezels
1.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bessenschuim
10min
Amaretti van abrikoos
40min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Geen beoordelingen
Cheesecake (ongebakken)
5u. 30min
Driegangen maaltijd voor twee
1u. 15min
Profiteroles
2u.
Asperges en prosciutto cannoli
Geen beoordelingen
Peergelei
Geen beoordelingen
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1u.
Citrus lekkernij
50min
Pudding met aardbei en peer
Geen beoordelingen
Pavlova-toren met gemengde bessen
5u. 30min