Apparaten en accessoires
Bessenmousse
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 50min
6 porties
Ingrediënten
-
gelatineblaadjes (2 g per blaadje)5
-
water plus iets extra voor het weken50 g
-
300 g bevroren gemengde rode bessen, (bijv. aardbeien, frambozen)gemengde verse rode bessen (bijv. aardbeien, frambozen)300 g
-
suiker200 g
-
250 g ricottakwark250 g
-
room, min. 30% vet gekoeld250 g
-
verse muntblaadjes voor garnering
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7 g
Calorieën
1432 kJ /
342 kcal
Vetten
18 g
Vezels
1.7 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Driegangen maaltijd voor twee
1u. 15min
Ratatouille
40min
Salade van gehakte groenten
10min
Pêche Melba
Geen beoordelingen
Crostini met champignons en fontinakaas
Geen beoordelingen
Aardappelmuizen
Geen beoordelingen
Aardbeienpudding
2u. 10min
Karamelijs
Geen beoordelingen
Hazelnootbavarois
6u. 40min
Vruchtensaus (coulis)
10min
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45min
Drijvende eilandjes
40min