Apparaten en accessoires
Bessenmousse
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 50min
6 porties
Ingrediënten
-
gelatineblaadjes (2 g per blaadje)5
-
water plus iets extra voor het weken50 g
-
300 g bevroren gemengde rode bessen, (bijv. aardbeien, frambozen)gemengde verse rode bessen (bijv. aardbeien, frambozen)300 g
-
suiker200 g
-
250 g ricottakwark250 g
-
room, min. 30% vet gekoeld250 g
-
verse muntblaadjes voor garnering
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7 g
Calorieën
1432 kJ /
342 kcal
Vetten
18 g
Vezels
1.7 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Drijvende eilandjes
40 Min
Pêche Melba
Keine Bewertungen
Quenelles met waterkerssaus
2 Std. 45 Min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 Min
Frambozen - limoensorbet
Keine Bewertungen
Hazelnootijs
Keine Bewertungen
Kipfricassee
Keine Bewertungen
Hazelnootbavarois
6 Std. 40 Min
Lentetaart met yoghurt
5 Std. 15 Min
Driegangen maaltijd voor twee
1 Std. 15 Min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1 Std. 15 Min
Bessenschuim
10 Min