Apparaten en accessoires
Bouillabaisse
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
ui in tweeën gesneden60 g
-
prei wit, fijngesneden60 g
-
tomaten gevierendeeld300 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie20 g
-
Pastis20 g
-
droge witte wijn100 g
-
water750 g
-
visbouillon5 g
-
tomatenpuree10 g
-
steranijs1
-
kruidnagel1
-
sinaasappelschil van 1 sinaasappel
-
bouquet garni1
-
venkelzaad, gedroogd6 g
-
aardappelen in grote blokjes gesneden200 g
-
prei wit, gesneden60 g
-
wortelen in stukken snijden170 g
-
venkelknol schuin gesneden150 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt300 g
-
verse kokkels350 g
-
goudbrasem, gefileerd, schoongemaakt in zes stukken gesneden150 g
-
zalmfilet, vers zonder vel, in zes stukken gesneden200 g
-
kabeljauwfilet, zonder vel in zes stukken gesneden150 g
-
rauwe gepelde langoustines groot6
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
37 g
Calorieën
1507 kJ /
360 kcal
Vetten
12 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Kip Fricassee met Asperges
1u.
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3u.
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Lactosevrije warme chocolademelk
Geen beoordelingen
Gember schillen
Geen beoordelingen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Portugees crème brûlée
25min
Aalsterse Vlaai
1u.
Waterzooi van Kip
1u.