Apparaten en accessoires
Bouillabaisse
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
ui in tweeën gesneden60 g
-
prei wit, fijngesneden60 g
-
tomaten gevierendeeld300 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie20 g
-
Pastis20 g
-
droge witte wijn100 g
-
water750 g
-
visbouillon5 g
-
tomatenpuree10 g
-
steranijs1
-
kruidnagel1
-
sinaasappelschil van 1 sinaasappel
-
bouquet garni1
-
venkelzaad, gedroogd6 g
-
aardappelen in grote blokjes gesneden200 g
-
prei wit, gesneden60 g
-
wortelen in stukken snijden170 g
-
venkelknol schuin gesneden150 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt300 g
-
verse kokkels350 g
-
goudbrasem, gefileerd, schoongemaakt in zes stukken gesneden150 g
-
zalmfilet, vers zonder vel, in zes stukken gesneden200 g
-
kabeljauwfilet, zonder vel in zes stukken gesneden150 g
-
rauwe gepelde langoustines groot6
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
37 g
Calorieën
1507 kJ /
360 kcal
Vetten
12 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm met rijst en champignons
30min
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Geen beoordelingen
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Bearnaisesaus
20min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Geen beoordelingen
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1u. 45min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min
Béarnaisesaus
Geen beoordelingen
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1u. 5min
Balletjes in tomatensaus
1u. 10min