Apparaten en accessoires
Bouillabaisse
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
ui in tweeën gesneden60 g
-
prei wit, fijngesneden60 g
-
tomaten gevierendeeld300 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie20 g
-
Pastis20 g
-
droge witte wijn100 g
-
water750 g
-
visbouillon5 g
-
tomatenpuree10 g
-
steranijs1
-
kruidnagel1
-
sinaasappelschil van 1 sinaasappel
-
bouquet garni1
-
venkelzaad, gedroogd6 g
-
aardappelen in grote blokjes gesneden200 g
-
prei wit, gesneden60 g
-
wortelen in stukken snijden170 g
-
venkelknol schuin gesneden150 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt300 g
-
verse kokkels350 g
-
goudbrasem, gefileerd, schoongemaakt in zes stukken gesneden150 g
-
zalmfilet, vers zonder vel, in zes stukken gesneden200 g
-
kabeljauwfilet, zonder vel in zes stukken gesneden150 g
-
rauwe gepelde langoustines groot6
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
37 g
Calorieën
1507 kJ /
360 kcal
Vetten
12 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Geen beoordelingen
Crème brûlée op Portugese wijze
Geen beoordelingen
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Geen beoordelingen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Geen beoordelingen
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2u. 10min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Pompoensoep met room
35min