Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g ui, in tweeën gesneden
- 60 g prei, wit, fijngesneden
- 300 g tomaten, gevierendeeld
- 1 knoflookteentje
- 20 g olijfolie
- 20 g Pastis
- 100 g droge witte wijn
- 750 g water
- 5 g visbouillon
- 10 g tomatenpuree
- 1 steranijs
- 1 kruidnagel
- sinaasappelschil, van 1 sinaasappel
- 1 bouquet garni
- 6 g venkelzaad, gedroogd
- 200 g aardappelen, in grote blokjes gesneden
- 60 g prei, wit, gesneden
- 170 g wortelen in stukken snijden
- 150 g venkelknol, schuin gesneden
- 300 g mosselen, vers, schoongemaakt
- 350 g verse kokkels
- 150 g goudbrasem, gefileerd, schoongemaakt, in zes stukken gesneden
- 200 g zalmfilet, vers, zonder vel, in zes stukken gesneden
- 150 g kabeljauwfilet, zonder vel, in zes stukken gesneden
- 6 rauwe gepelde langoustines, groot
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1507 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Roze roerei
Geen beoordelingen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 godz.
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Charoset
15 Min
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Peren in rode wijn
5h
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min