Apparaten en accessoires
Gezouten-Karamelijs
Voorbereiding. 25min
Totaal 14u.
8 porties
Ingrediënten
Gezouten-karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room min. 30% vet200 g
-
water1030 g
-
ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)30 g
-
citroensap1 theelepel
-
zout1 tl
-
azijn50 g
IJs
-
vanillestokje½
-
volle melk600 g
-
room min. 30% vet200 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porties
Eiwitten
7 g
Calorieën
2034 kJ /
486 kcal
Vetten
33 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Boter plank met spinaziepesto
10min
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Vers pastadeeg
1u.
Snel bladerdeeg
1u. 20min
Gezouten karamel toffees
1u. 45min
Gezouten karameltaart
2u. 40min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10min
Ijs van amarenakersen
8u. 10min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1u. 45min
Mangochutney
1u. 20min
Karamelsaus
1u. 30min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24u.