Gezouten-Karamelijs

4.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 14u.
8 porties

Ingrediënten

Gezouten-karamelsaus
  • witte suiker
    250 g
  • room min. 30% vet
    200 g
  • water
    1030 g
  • ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)
    30 g
  • citroensap
    1 theelepel
  • zout
    1 tl
  • azijn
    50 g
IJs
  • vanillestokje
    ½
  • volle melk
    600 g
  • room min. 30% vet
    200 g
  • suiker
    30 g
  • eierdooiers
    6

Voeding per 1 porties

Calorieën 486 kcal / 2034 kJ
Eiwitten 7 g
Vetten 33 g
Koolhydraten 40 g
Vezels 0 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...