Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gezouten-karamelsaus
- 250 g witte suiker
- 200 g room, min. 30% vet
- 1030 g water
- 1 tl citroensap
- 30 g ongezouten boter, koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)
- 1 tl zout
- 50 g azijn
IJs
- ½ vanillestokje
- 600 g volle melk
- 200 g room, min. 30% vet
- 30 g suiker
- 6 eierdooiers
- Voeding
- per 1 porties
- Calorieën
- 2034 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Karamelijs
Geen beoordelingen
Honingraat
1h 30min
Mosselen met frietjes
45 min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Geen beoordelingen
Bessencurd
20min
Gezouten karamel toffees
1h 45min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 min
Kerstman macarons
3 Std. 20 Min
Brood met olijven
2h 20min
Chocoladevulkaan
15min
Karamelsaus
1h 30min
Warme chocolademelk
10min