Apparaten en accessoires
Gezouten-Karamelijs
Voorbereiding. 25min
Totaal 14u.
8 porties
Ingrediënten
Gezouten-karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room min. 30% vet200 g
-
water1030 g
-
ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)30 g
-
citroensap1 theelepel
-
zout1 tl
-
azijn50 g
IJs
-
vanillestokje½
-
volle melk600 g
-
room min. 30% vet200 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porties
Eiwitten
7 g
Calorieën
2034 kJ /
486 kcal
Vetten
33 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Chocolade-Fudgecake
Geen beoordelingen
Mini kerstboompjes
45min
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Halloween pompoentaart
4u.
Vloeibare karamel
25min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met frangipane
50min
Halloween quiche
2u.
Walnoot Brittle
1u. 30min
Ijs van chocolademousse
3u.
Glutenvrij Focacciabrood
1u.
Karamelsaus
1u. 30min