Apparaten en accessoires
Gezouten-Karamelijs
Voorbereiding. 25min
Totaal 14u.
8 porties
Ingrediënten
Gezouten-karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room min. 30% vet200 g
-
water1030 g
-
ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)30 g
-
citroensap1 theelepel
-
zout1 tl
-
azijn50 g
IJs
-
vanillestokje½
-
volle melk600 g
-
room min. 30% vet200 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porties
Eiwitten
7 g
Calorieën
2034 kJ /
486 kcal
Vetten
33 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Brioche
5u.
Geroosterde bananen affogato
Geen beoordelingen
Gefermenteerde wortelen
Geen beoordelingen
Lemon curd
20min
Verse pasta zonder eieren
Geen beoordelingen
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Chocoladetaart met Pistache
Geen beoordelingen
Gezouten karameltaart
2u. 40min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2u. 50min
Vanilleroomijs
12u.
Karamelsaus
1u. 30min