Apparaten en accessoires
Gezouten-Karamelijs
Voorbereiding. 25min
Totaal 14u.
8 porties
Ingrediënten
Gezouten-karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room min. 30% vet200 g
-
water1030 g
-
ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)30 g
-
citroensap1 theelepel
-
zout1 tl
-
azijn50 g
IJs
-
vanillestokje½
-
volle melk600 g
-
room min. 30% vet200 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers6
Voeding per 1 porties
Calorieën
486 kcal /
2034 kJ
Eiwitten
7 g
Vetten
33 g
Koolhydraten
40 g
Vezels
0 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Spiesje van konijn, appel en pruim
1u.
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12u. 15min
Glazuur
5min
Kerstman macarons
3u. 20min
Gin en lavendelijs
14u. 35min
Gezouten karamel toffees
1u. 45min
Karamel parfait
Geen beoordelingen
Meringue spoken
12u. 25min
Toffees
2u.
Karamelsaus
1u. 30min
Vanilleroomijs
12u.
Granaatappel Mojito
10min