Apparaten en accessoires
Gezouten-Karamelijs
Voorbereiding. 25min
Totaal 14u.
8 porties
Ingrediënten
Gezouten-karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room min. 30% vet200 g
-
water1030 g
-
ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)30 g
-
citroensap1 theelepel
-
zout1 tl
-
azijn50 g
IJs
-
vanillestokje½
-
volle melk600 g
-
room min. 30% vet200 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porties
Eiwitten
7 g
Calorieën
2034 kJ /
486 kcal
Vetten
33 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Vanillevla met rabarber
50min
Gember schillen
Geen beoordelingen
Glazuur
5min
Carnaval maskers
1u. 45min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6u.
Gezouten karamel toffees
1u. 45min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1u. 20min
Nougat-koekjes
Geen beoordelingen
Basis brooddeeg
5min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1u. 40min
Karamelsaus
1u. 30min
Aardbeienjam
1u. 5min