Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Witte chocolade mousse
- 70 g 'Crêpe Dentelle' koekjes
- 200 g room, min. 30% vet, koud
- 100 g witte chocolade, in stukken
- ¼ vanillestokje, geschraapt
- 200 g roomkaas
Sous-vide aardbeien
- 400 g aardbeien, gehalveerd
- ¼ tl gemalen kaneel (optioneel)
- 2 stukken sinaasappelzeste (1 cm x 3-4 cm)
- 1500 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1615 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 159 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vanillesuiker
72h
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2u. 10min
Chocolademousse met sinaasappel
2 Std. 20 Min
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Pas d’évaluation
Marshmallows
2h 30min
Vleesbouillonpasta
45 Min
Portugees crème brûlée
25min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Pas d’évaluation
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Pas d’évaluation
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Pas d’évaluation
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min