Apparaten en accessoires
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
6 porties
Ingrediënten
Witte chocolade mousse
-
'Crêpe Dentelle' koekjes70 g
-
room, min. 30% vet koud200 g
-
witte chocolade in stukken100 g
-
vanillestokje geschraapt¼
-
roomkaas200 g
Sous-vide aardbeien
-
aardbeien gehalveerd400 g
-
gemalen kaneel (optioneel)¼ tl
-
sinaasappelzeste (1 cm x 3-4 cm)2 stukken
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1500 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
159 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1615 kJ /
386 kcal
Vetten
29 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
17 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cholent
Geen beoordelingen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Geen beoordelingen
Custard
15min
Soezendeeg
2u.
Sous-vide peren met kaneel
2u. 5min
Hazelnootbavarois
6u. 40min
Panna cotta
6u. 15min
Snelle Thaise kipcurry
40min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Banketbakkersroom
15min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min