Apparaten en accessoires
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
6 porties
Ingrediënten
Witte chocolade mousse
-
'Crêpe Dentelle' koekjes70 g
-
room, min. 30% vet koud200 g
-
witte chocolade in stukken100 g
-
vanillestokje geschraapt¼
-
roomkaas200 g
Sous-vide aardbeien
-
aardbeien gehalveerd400 g
-
gemalen kaneel (optioneel)¼ tl
-
sinaasappelzeste (1 cm x 3-4 cm)2 stukken
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1500 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
159 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1615 kJ /
386 kcal
Vetten
29 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
17 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Citroenmeringuetaart
2u. 30min
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8u. 45min
Spiesje van konijn, appel en pruim
1u.
Custard
15min
Taart met karamel en vanille
4u. 30min
Geklopt eiwit
5min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Snelle chocolade amandel fudge
Geen beoordelingen
Witte chocolade cheesecake
16u.
Warme chocolademelk
10min
Chocolademousse
3u. 20min