Apparaten en accessoires
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
6 porties
Ingrediënten
Witte chocolade mousse
-
'Crêpe Dentelle' koekjes70 g
-
room, min. 30% vet koud200 g
-
witte chocolade in stukken100 g
-
vanillestokje geschraapt¼
-
roomkaas200 g
Sous-vide aardbeien
-
aardbeien gehalveerd400 g
-
gemalen kaneel (optioneel)¼ tl
-
sinaasappelzeste (1 cm x 3-4 cm)2 stukken
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1500 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
159 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1615 kJ /
386 kcal
Vetten
29 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
17 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gegratineerde coquilles
25min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1u. 30min
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Half bolletje vanille en karamel
Geen beoordelingen
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Champagne en bessen trifle
3u. 40min
Virgin passievrucht mojito
10min
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Geen beoordelingen
Rudolphs Mocktail
30min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2u. 40min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min