Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
TM6

Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

Witte chocolade mousse

  • 70 g 'Crêpe Dentelle' koekjes
  • 200 g room, min. 30% vet, koud
  • 100 g witte chocolade, in stukken
  • ¼ vanillestokje, geschraapt
  • 200 g roomkaas

Sous-vide aardbeien

  • 400 g aardbeien, gehalveerd
  • ¼ tl gemalen kaneel (optioneel)
  • 2 stukken sinaasappelzeste (1 cm x 3-4 cm)
  • 1500 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
  • 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1615 kJ / 386 kcal
Eiwitten
7 g
Koolhydraten
23 g
Vetten
29 g
Verzadigd vet
17 g
Vezels
1.5 g
Natrium
159 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 3000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen