Apparaten en accessoires
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
6 porties
Ingrediënten
Witte chocolade mousse
-
'Crêpe Dentelle' koekjes70 g
-
room, min. 30% vet koud200 g
-
witte chocolade in stukken100 g
-
vanillestokje geschraapt¼
-
roomkaas200 g
Sous-vide aardbeien
-
aardbeien gehalveerd400 g
-
gemalen kaneel (optioneel)¼ tl
-
sinaasappelzeste (1 cm x 3-4 cm)2 stukken
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1500 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
159 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1615 kJ /
386 kcal
Vetten
29 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
17 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Matzeballen
Geen beoordelingen
Vegan cheddar mac & cheese
Geen beoordelingen
Aardbeien mille-feuille
5u.
Marshmallows
2u. 30min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6u.
Kaas uilen
Geen beoordelingen
Gemengde bessen taartjes
Geen beoordelingen
Chocoladetaart en gezouten karamel
3u. 15min
Chocolademousse met sinaasappel
2u. 20min
Quiche met kip en peer
2u. 40min
Portugees crème brûlée
25min
Chocoladereep likeur
15min