Apparaten en accessoires
Citroenmeringuetaart
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 30min
8 sneetjes
Ingrediënten
Deeg
-
suiker100 g
-
amandelen30 g
-
ongezouten boter in stukjes gesneden, plus iets extra voor het invetten200 g
-
meel340 g
-
ei1
-
zout1 snuifje
-
1 tl natuurlijk vanille-extractvanillesuiker, huisgemaakt1 ½ tl
Citroenvulling
-
suiker150 g
-
citroenen bij voorkeur biologisch, schil en sap3 - 5
-
ei1
-
eierdooiers4
-
ongezouten boter in stukken gesneden100 g
Meringuetopping
-
suiker160 g
-
eiwitten4
-
zout1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
8 g
Calorieën
2178 kJ /
521 kcal
Vetten
27 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
62 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Citroencurd
1h
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Snelle kaassoufflés
45min
Gezouten karamel toffees
1h 45min
Valentijnkoekjes met aardbei
Ninguna valoración
Amandelverslaving
1h
Napolitaanse cake
Ninguna valoración
Gezouten karameltaart
2h 40min
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Kerstman macarons
3h 20min
Indiase mosterd
Ninguna valoración
Dunne grissini
Ninguna valoración