Apparaten en accessoires
250 g sjalot fruiten
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
1 portie
Ingrediënten
-
10 g olijfolieolie10 g
-
boter zacht of half gezouten10 g
-
sjalot gehalveerd in de lengte250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
27 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
1061 kJ /
254 kcal
Vetten
22 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hoge Temperaturen
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gebakkrans met geroosterde groenten
1u. 40min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2u.
Chocoladereep likeur
15min
250 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
350 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Knoflook en uien glaceren
Geen beoordelingen
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
200 g ui kleuren
25min
300 g ui fruiten
Geen beoordelingen
200 g ui fruiten
20min
Gevulde veggieslakken
45min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min