Apparaten en accessoires
250 g sjalot fruiten
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
1 portie
Ingrediënten
-
10 g olijfolieolie10 g
-
boter zacht of half gezouten10 g
-
sjalot gehalveerd in de lengte250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
27 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
1061 kJ /
254 kcal
Vetten
22 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hoge Temperaturen
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kalfszwezerik met lente-uien
Geen beoordelingen
200 g prei fruiten
20min
250 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
350 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Knoflook en uien glaceren
Geen beoordelingen
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
400-500 g ui karameliseren
50min
200 g ui karameliseren
40min
200 g ui kleuren
25min
300 g ui fruiten
Geen beoordelingen
200 g ui fruiten
20min
Gekarameliseerde uiensaus
2u. 5min