
Apparaten en accessoires
250 g sjalot fruiten
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
1 portie
Ingrediënten
-
olie10 g
-
boter zacht of half gezouten10 g
-
sjalot gehalveerd in de lengte250 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
254 kcal /
1061 kJ
Eiwitten
4 g
Vetten
22 g
Koolhydraten
7 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
7 g
Natrium
27 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Hoge Temperaturen
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Balletjes in tomatensaus
Geen beoordelingen
Vegan baklava
Geen beoordelingen
Koken van langkorrelige bruine rijst
Geen beoordelingen
250 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
200 g ui karameliseren
40min
200 g ui kleuren
25min
200-300 g ui glaceren
Geen beoordelingen
300 g ui fruiten
Geen beoordelingen
200 g ui fruiten
20min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min