Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- olijfolie, en meer om in te vetten
- 600 g bloem
-
30
g verse gist, verkruimeld
of 3 tl gedroogde gist (12 g) - 380 g water
- 20 g olijfolie, en meer om in te vetten
- 1 snuifje suiker
- 1 tl zout
Topping
- 40 g extra vergine olijfolie
- 40 g water
- 1 ½ tl zout
- 300 - 350 ui, gehalveerd
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 797 kJ / 190 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Pitabrood
2h
Turkse flatbreads
2 Std. 10 Min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min
Vijfzadenbrood
1hod. 50min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20 min
Kruidenboter flatbreads
35min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Mayonaise zonder ei
10 min.
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Snel brood
50 min.