Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- olijfolie, en meer om in te vetten
- 600 g bloem
-
30
g verse gist, verkruimeld
of 3 tl gedroogde gist (12 g) - 380 g water
- 20 g olijfolie, en meer om in te vetten
- 1 snuifje suiker
- 1 tl zout
Topping
- 40 g extra vergine olijfolie
- 40 g water
- 1 ½ tl zout
- 300 - 350 ui, gehalveerd
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 797 kJ / 190 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Vers pastadeeg
1h
Pizzadeeg
1h
Karamelsaus
1h 30min
Hugo spritz
Keine Bewertungen
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Keine Bewertungen
Snelle chocolade amandel fudge
Keine Bewertungen
Flatbread gevuld met mozzarella
45min
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Tomatenketchup
1h 15min
Pitabrood
2h
Baguette / Stokbrood
3h 45min