Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g bloem
- 75 g ongezouten boter, chilled, cut in pieces
- ½ tl zout
- 50 g water
- Voeding
- per 18 stuks
- Calorieën
- 4511 kJ / 1078 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 109 g
- Vetten
- 64 g
- Vezels
- 4.1 g
Alternatieve recepten
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 min
Soezendeeg
2h
Snel bladerdeeg
1 godz. 20 min
Karamelsaus
1 godz. 30 min
Frangipanetaart
1h 25min
Melkbrood
2 godz. 20 min
Half bolletje vanille en karamel
Pas d’évaluation
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 Std. 50 Min
Heksenvingerkoekjes
2h
Driekoningentaart met frangipane
50 min
Zoet kruimeldeeg
1 Std. 50 Min
Banketbakkersroom
15 Min