Apparaten en accessoires
Frangipanetaart
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 25min
10 sneetjes
Ingrediënten
-
boter voor invetten bakvorm
-
bloem voor bebloemen bakvorm
-
kruimeldeeg1 dosis
-
amandelen150 g
-
suiker2 el
-
boter in stukken + naar believen150 g
-
eieren2
-
suiker130 g
-
bloem50 g
-
½ tl vanille-extracthuisgemaakte vanillesuiker1 tl
-
bakpoeder1 tl
-
abrikozenjam (of smaak naar keuze)250 g
-
amandelen (optioneel) in schilfers40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
10.2 g
Calorieën
2498 kJ /
597 kcal
Vetten
34.1 g
Vezels
3.6 g
Koolhydraten
66.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zwarte woud kerstbuche
1u. 30min
Frangipane met peer
1u. 30min
Suikerglazuur
Geen beoordelingen
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2u.
Kruimeldeeg
5min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1u. 50min
Bessenjamtaart
2u. 35min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Banketbakkersroom
15min
Champagne en bessen trifle
3u. 40min
Appelcake
1u.
Chocolademousse
3u. 20min