Apparaten en accessoires
Frangipanetaart
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 25min
10 sneetjes
Ingrediënten
-
boter voor invetten bakvorm
-
bloem voor bebloemen bakvorm
-
kruimeldeeg1 dosis
-
amandelen150 g
-
suiker2 el
-
boter in stukken + naar believen150 g
-
eieren2
-
suiker130 g
-
bloem50 g
-
½ tl vanille-extracthuisgemaakte vanillesuiker1 tl
-
bakpoeder1 tl
-
abrikozenjam (of smaak naar keuze)250 g
-
amandelen (optioneel) in schilfers40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
10.2 g
Calorieën
2498 kJ /
597 kcal
Vetten
34.1 g
Vezels
3.6 g
Koolhydraten
66.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tiramisu
5u. 20min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Kruimeldeeg
5min
Valentijnkoekjes met aardbei
Geen beoordelingen
Yoghurt met kokosnoot
12u. 15min
Chocolade toffee cake
2u.
Sinaasappelcake en chocolade topping
1u. 15min
Karameltaart
3u. 50min
Driekoningentaart met frangipane
50min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3u. 15min
Banketbakkersroom
15min
Appelcake
1u.