Apparaten en accessoires
Soubisesaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
600 g
Ingrediënten
-
olie20 g
-
uien in vieren gesneden300 g
-
boter30 g
-
kippenbouillon300 g
-
lichte room (ong. 18% vet)20 g
-
bloem30 g
-
zout½ - 1 tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 600 g
Natrium
1823 mg
Eiwitten
8 g
Calorieën
2826 kJ /
674 kcal
Vetten
54 g
Vezels
6.8 g
Verzadigd vet
28 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Indikken modus
17 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Paashaas macarons
Geen beoordelingen
Mini champignon pasteitjes
1u. 45min
Koken van basmatirijst
35min
Warme chocolademelk op een stokje
1u. 20min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Groene pepersaus
20min
Panna cotta
6u. 15min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Geen beoordelingen
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.
Bechamelsaus
15min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min