Apparaten en accessoires
Ovenschotel van aardappelen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
6 porties
Ingrediënten
-
provolone (Italiaanse kaas) in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
Gruyère kaas in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
pecorino in stukken (3 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)30 g
-
bloemige aardappelen in stukken (2 tot 3 cm)1000 g
-
melk350 g
-
zout1 tl
-
boter30 g
-
peper1 snuifje
-
eieren2
-
150 g gekookte ham, in blokjesNapolitaanse salami in blokjes150 g
-
hardgekookte eieren (optioneel)2
-
paneermeel (20 g)2 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30.6 g
Calorieën
2062 kJ /
493 kcal
Vetten
26.6 g
Vezels
2.3 g
Koolhydraten
34.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
Vanillevla met rabarber
50min
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Geen beoordelingen
Lookbrood met vegan kaas
Geen beoordelingen
Goulash van soja met knoedels
1u. 25min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Groenten-aardappelsalade met kip
1u. 15min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Penne met mosselen
1u. 5min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min