Apparaten en accessoires
Ovenschotel van aardappelen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
6 porties
Ingrediënten
-
provolone (Italiaanse kaas) in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
Gruyère kaas in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
pecorino in stukken (3 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)30 g
-
bloemige aardappelen in stukken (2 tot 3 cm)1000 g
-
melk350 g
-
zout1 tl
-
boter30 g
-
peper1 snuifje
-
eieren2
-
150 g gekookte ham, in blokjesNapolitaanse salami in blokjes150 g
-
hardgekookte eieren (optioneel)2
-
paneermeel (20 g)2 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30.6 g
Calorieën
2062 kJ /
493 kcal
Vetten
26.6 g
Vezels
2.3 g
Koolhydraten
34.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2hod. 30min.
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min.
Cottage pie
1hod. 10min.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min.
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min.
Romige Marokkaanse bonensoep
35min.
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min.
Chocolade-koffie-amandelen
50min.
Runderragout met aardappelen
1hod. 10min.
Huzarensalade
25min.
Gestoomde kip op zijn geheel
Žádné hodnocení
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1hod.