Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g provolone (Italiaanse kaas), in stukken (3 tot 4 cm)
- 100 g gruyèrekaas, in stukken (3 tot 4 cm)
- 40 g pecorino, in stukken (3 cm)
- 30 g parmezaankaas, in stukken (3 cm)
- 1000 g bloemige aardappelen, in stukken (2 tot 3 cm)
- 350 g melk
- 1 tl zout
- 30 g boter
- 1 snuifje peper
- 2 eieren
- 150 g Napolitaanse salami, in blokjes
- 2 hardgekookte eieren (optioneel)
- 2 el paneermeel (20 g)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2062 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 34.9 g
- Vetten
- 26.6 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 godz. 10 min
Rijstsalade
1 godz.
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 godz.
Gekookte pasta
20min
Gekookte eieren
20min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Geen beoordelingen
Vier kazen flatbread om te delen
Geen beoordelingen
Penne met tonijn
35 min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 min
Penne met mosselen
1h 5min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Spaghetti met tonijn
40 min