Apparaten en accessoires
Ovenschotel van aardappelen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
6 porties
Ingrediënten
-
provolone (Italiaanse kaas) in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
Gruyère kaas in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
pecorino in stukken (3 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)30 g
-
bloemige aardappelen in stukken (2 tot 3 cm)1000 g
-
melk350 g
-
zout1 tl
-
boter30 g
-
peper1 snuifje
-
eieren2
-
150 g gekookte ham, in blokjesNapolitaanse salami in blokjes150 g
-
hardgekookte eieren (optioneel)2
-
paneermeel (20 g)2 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30.6 g
Calorieën
2062 kJ /
493 kcal
Vetten
26.6 g
Vezels
2.3 g
Koolhydraten
34.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
Harde pistachekoekjes
45min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1u. 30min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1u. 10min
Erwten met ham
25min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Geen beoordelingen
Aardappelpuree
45min
Bloemkool met kaas
55min