
Apparaten en accessoires
Ovenschotel van aardappelen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
6 porties
Ingrediënten
-
provolone (Italiaanse kaas) in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
Gruyère kaas in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
pecorino in stukken (3 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)30 g
-
bloemige aardappelen in stukken (2 tot 3 cm)1000 g
-
melk350 g
-
zout1 tl
-
boter30 g
-
peper1 snuifje
-
eieren2
-
Napolitaanse salami in blokjes150 g
-
hardgekookte eieren (optioneel)2
-
paneermeel (20 g)2 el
Voeding per 1 portie
Calorieën
493 kcal /
2062 kJ
Eiwitten
30.6 g
Vetten
26.6 g
Koolhydraten
34.9 g
Vezels
2.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Bloemkool met kaas
55min
Omelet met gehakt
1u. 10min
Quinoakoekjes
1u.
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1u. 15min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2u. 10min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Geen beoordelingen
Gehaktbrood
1u. 20min
Rijst met groentemix
55min