Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g provolone (Italiaanse kaas), in stukken (3 tot 4 cm)
- 100 g gruyèrekaas, in stukken (3 tot 4 cm)
- 40 g pecorino, in stukken (3 cm)
- 30 g parmezaankaas, in stukken (3 cm)
- 1000 g bloemige aardappelen, in stukken (2 tot 3 cm)
- 350 g melk
- 1 tl zout
- 30 g boter
- 1 snuifje peper
- 2 eieren
- 150 g Napolitaanse salami, in blokjes
- 2 hardgekookte eieren (optioneel)
- 2 el paneermeel (20 g)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2062 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 34.9 g
- Vetten
- 26.6 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Tagliatelle met broccoli
15 Min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 Std. 10 Min
Pasta met prei en ajvar
30 Min
Yoghurtcake
1 godz. 40 min
Frittata met gestoomde aardappelen
1 Std. 15 Min
Volkoren hamburgerbroodjes
2 godz. 50 min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 Std. 15 Min
Trio van rijst, vis en groenten
35 min
Stoofpot van linzen
2 godz. 35 min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 Min
Melkbrood
2h 20 min