Apparaten en accessoires
Ovenschotel van aardappelen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
6 porties
Ingrediënten
-
provolone (Italiaanse kaas) in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
Gruyère kaas in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
pecorino in stukken (3 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)30 g
-
bloemige aardappelen in stukken (2 tot 3 cm)1000 g
-
melk350 g
-
zout1 tl
-
boter30 g
-
peper1 snuifje
-
eieren2
-
150 g gekookte ham, in blokjesNapolitaanse salami in blokjes150 g
-
hardgekookte eieren (optioneel)2
-
paneermeel (20 g)2 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30.6 g
Calorieën
2062 kJ /
493 kcal
Vetten
26.6 g
Vezels
2.3 g
Koolhydraten
34.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Erwten met ham
25min
Tomatenrijst
30min
Gekookte eieren
20min
Aardappelgoulash
1u.
Vleesballetjes met parelrijst
Geen beoordelingen
Huzarensalade
25min
Omelet met gehakt
1u. 10min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1u. 25min
Bloemkool met kaas
55min
Groentensoep
35min