![Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/36b180b1-a398-4f91-8007-c9d38eb91df2/Derivates/c7d5b24a-515d-4648-aedc-b99670101f8a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g kippenborst filet, zonder vel
Tomatensaus
- 1 teentje knoflook
- 80 g ui, gehalveerd
- 3 takjes verse peterseliebladeren
- 20 g olijfolie
- 3 tl Provençaalse kruiden, gedroogd
- ¾ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
-
1 ½
tl groentebouillonpasta
of 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 600 g gehakte tomaten, uit blik
- 150 g water
Kipballetjes
- 110 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g brood, oud, in stukken
- 60 g melk
- ¾ tl gedroogde oregano
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 ei
Spaghetti
- 1 - 2 teentjes knoflook, naar smaak
- 15 g olijfolie
- 1200 g water
- 1 ½ tl zout
- 270 g droge pasta, type spaghetti
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2507 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 min
Aardappelgratin
Geen beoordelingen
Rode uiensoep met gehaktballen
40 min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 godz.
Driekoningentaart 100% chocolade
1 godz. 35 min
Omelet met gehakt
1 Std. 10 Min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Geen beoordelingen
Noedelsoep
35 Min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 godz. 15 min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min