Apparaten en accessoires
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
kippenborst filet, zonder vel400 g
Tomatensaus
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd80 g
-
verse peterseliebladeren3 takjes
-
olijfolie20 g
-
Provençaalse kruiden, gedroogd3 tl
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 ½ tl
-
gehakte tomaten, uit blik600 g
-
water150 g
Kipballetjes
-
Parmezaanse kaas in stukken110 g
-
brood oud, in stukken50 g
-
melk60 g
-
gedroogde oregano¾ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
ei1
Spaghetti
-
teentjes knoflook naar smaak1 - 2
-
olijfolie15 g
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
spaghettini270 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
46 g
Calorieën
2507 kJ /
599 kcal
Vetten
17 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
60 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkere kip
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Appeltaart
Geen beoordelingen
Bloedige hersenspaghetti
13u. 30min
Spaghetti carbonara
40min
Coconut Dream
10min
Honingraat
1u. 30min
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1u. 25min
Volkoren hamburgerbroodjes
2u. 50min
Vegan red velvet cupcakes
4u.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min
Rijst met groentemix
55min
Groentensoep
35min