Apparaten en accessoires
Glutenvrije frambozen rolgebak
Voorbereiding. 30min
Totaal 25u. 40min
10 porties
Ingrediënten
Royal Icing sneeuwvlokken
-
eiwit van groot ei (zie tip)1
-
poedersuiker200 g
-
vers geperst citroensap¼ tl
-
kokos, gedroogd, geraspt om te bestrooien10 g
Biscuitgebak
-
eieren (63-73 g)4
-
basterdsuiker110 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
basterdsuiker om te bestrooien20 - 30 g
Mascarponeroom
-
slagroom (ong. 48% vet)500 g
-
mascarpone100 g
-
poedersuiker20 g
Opbouw en afwerking
-
aardbeienconfituurframbozenconfituur200 g
-
frambozen150 g
-
kokos, gedroogd, geraspt20 g
-
chocoladeschilfers wit100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
88 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
2501 kJ /
600 kcal
Vetten
39 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
24 g
Koolhydraten
55 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Volcano Steak Burgers
Geen beoordelingen
Paashaas macarons
Geen beoordelingen
Sous-vide peren met kaneel
2u. 5min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2u. 10min
Veen- en vlierbessen punch
Geen beoordelingen
IJssandwich
Geen beoordelingen
Suikerpasta
1u. 10min
Pitabrood
2u.
Yoghurt met appel en bosbessen
12u. 40min
Sponge cake (luchtige cake)
1u. 50min
Banketbakkersroom
15min
Marmercake
2u.