Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Royal Icing sneeuwvlokken
- 1 eiwit, van groot ei (zie tip)
- 200 g poedersuiker
- ¼ tl vers geperst citroensap
- 1 el gedroogde, geraspte kokosnoot, om te besprenkelen
Biscuitgebak
- 4 eieren (63-73 g)
- 110 g basterdsuiker, en 2-3 el meer om te besprenkelen
- 120 g glutenvrij witte bloem
Mascarponeroom
- 500 g slagroom (ong. 48% vet)
- 100 g mascarpone
- 2 el poedersuiker
Opbouw en afwerking
-
200
g frambozenconfituur
of aardbeienconfituur - 150 g frambozen
- 100 g chocoladeschilfers, wit
- 20 g gedroogde, geraspte kokosnoot
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2501 kJ / 600 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 88 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Driedubbele chocoladetaart
2 Std. 30 Min
Gebakken kaastaart
3 Std. 10 Min
Soefganiots
2h
Appelcake
1 Std.
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 Std. 50 Min
Zwarte woud kerstbuche
1 Std. 30 Min
Citroenkoekjes
Geen beoordelingen
Lentetaart met yoghurt
5 Std. 15 Min
Sponge cake (luchtige cake)
1 Std. 50 Min
Karameltaart
3h 50min
Cheesecake (ongebakken)
5 Std. 30 Min
Banketbakkersroom
15 Min