Apparaten en accessoires
Glutenvrije frambozen rolgebak
Voorbereiding. 30min
Totaal 25u. 40min
10 porties
Ingrediënten
Royal Icing sneeuwvlokken
-
eiwit van groot ei (zie tip)1
-
poedersuiker200 g
-
vers geperst citroensap¼ tl
-
kokos, gedroogd, geraspt om te bestrooien10 g
Biscuitgebak
-
eieren (63-73 g)4
-
basterdsuiker110 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
basterdsuiker om te bestrooien20 - 30 g
Mascarponeroom
-
slagroom (ong. 48% vet)500 g
-
mascarpone100 g
-
poedersuiker20 g
Opbouw en afwerking
-
aardbeienconfituurframbozenconfituur200 g
-
frambozen150 g
-
kokos, gedroogd, geraspt20 g
-
chocoladeschilfers wit100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
88 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
2501 kJ /
600 kcal
Vetten
39 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
24 g
Koolhydraten
55 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Taartje met chocolade-praliné
Geen beoordelingen
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2u. 35min
Profiteroles
2u.
Gemalen ijs
5min
Millefeuille met chocolade en karamel
Geen beoordelingen
Vegan Brownies
2u. 40min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3u. 15min
Rogge flatbreads
Geen beoordelingen
Pistache en amandel filo spiraal
Geen beoordelingen
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1u.
Boerenbrood
2u.
Zoetzure tempé
50min