Glutenvrije frambozen rolgebak

Glutenvrije frambozen rolgebak

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 25u. 40min
10 porties

Ingrediënten

Royal Icing sneeuwvlokken
  • eiwit van groot ei (zie tip)
    1
  • poedersuiker
    200 g
  • vers geperst citroensap
    ¼ tl
  • kokos, gedroogd, geraspt om te bestrooien
    10 g
Biscuitgebak
  • eieren (63-73 g)
    4
  • basterdsuiker
    110 g
  • glutenvrij witte bloem
    120 g
  • basterdsuiker om te bestrooien
    20 - 30 g
Mascarponeroom
  • slagroom (ong. 48% vet)
    500 g
  • mascarpone
    100 g
  • poedersuiker
    20 g
Opbouw en afwerking
  • frambozenconfituur
    200 g
    aardbeienconfituur
  • frambozen
    150 g
  • kokos, gedroogd, geraspt
    20 g
  • chocoladeschilfers wit
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portie

Natrium 88 mg
Eiwitten 6 g
Calorieën 2501 kJ / 600 kcal
Vetten 39 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 24 g
Koolhydraten 55 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...