Apparaten en accessoires
Basis karamel
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
300 g
Ingrediënten
-
water30 g
-
citroensap1 tl
-
witte suiker300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 g
Natrium
0.4 mg
Eiwitten
0 g
Calorieën
16.4 kJ /
3.8 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zwarte woud kerstbuche
1u. 30min
Engelse brunch
Geen beoordelingen
Citroen en yoghurt dessert
3u. 15min
Crème karamel (flan)
5u. 30min
Millefeuille met chocolade en karamel
Geen beoordelingen
Lemon curd
20min
Karameltaart
3u. 50min
Vloeibare karamel
25min
Kerstman macarons
3u. 20min
Karamelpudding
1u.
Citroencurd
1u.
Karamelsaus
1u. 30min