Apparaten en accessoires
Basis karamel
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
300 g
Ingrediënten
-
water30 g
-
citroensap1 tl
-
witte suiker300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 g
Natrium
0.4 mg
Eiwitten
0 g
Calorieën
16.4 kJ /
3.8 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Geen beoordelingen
IJskroon van meringue en frambozen
4u. 10min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Lemon curd
20min
Karamelpoeder
1u.
400-500 g ui karameliseren
50min
200 g ui karameliseren
40min
Nougatine
1u. 30min
Vloeibare karamel
25min
Karamelpudding
1u.
Karamelsaus
1u. 30min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min