Apparaten en accessoires
Basis karamel
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
300 g
Ingrediënten
-
water30 g
-
citroensap1 tl
-
witte suiker300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 g
Natrium
0.4 mg
Eiwitten
0 g
Calorieën
16.4 kJ /
3.8 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Shortbread karamel gezouten boter
2u. 25min
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2u.
Gember schillen
Geen beoordelingen
Crème karamel (flan)
5u. 30min
Lemon curd
20min
Roodbruin gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Vloeibare karamel
25min
400-500 g ui karameliseren
50min
200 g ui kleuren
25min
300 g ui fruiten
Geen beoordelingen
200 g ui fruiten
20min
Karamelsaus
1u. 30min