Apparaten en accessoires
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
Velouté, kip en gestoomde groenten
-
ui gehalveerd80 g
-
teentje knoflook (optioneel)1
-
olijfolie20 g
-
gemengde groenten (bv. courgette, wortel, asperge, paprika, broccoli,...), in stukken (0,5 cm)650 g
-
water500 g
-
bouillonpasta1 tl
-
aardappelen in schijfjes (0,5 cm)400 g
-
500 g kalkoenfilet, in repen (5 x 2 cm)kipfilet in repen (5 x 2 cm)500 g
-
sojasaus2 el
-
gemalen peper½ tl
-
paprikapoeder (optioneel)½ tl
-
zout½ tl
-
1 el roomboter (optioneel)20 g
Mosterdsaus
-
50 g roomroomkaas50 g
-
mosterd1 el
-
zout naar smaak
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
verse peterselie enkel de bladeren3 - 4 takjes
-
eierdooier (optioneel)1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porties
Eiwitten
37 g
Calorieën
1745 kJ /
417 kcal
Vetten
16 g
Vezels
6.2 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het Basiskookboek
133 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bessenschuim
10min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Mediterrane paprika's
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Limonade
5min
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min