
Apparaten en accessoires
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
gele ui in tweeën gesneden70 g
-
knoflookteentjes2
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes1 takje
-
verse basilicum alleen de blaadjes, plus extra voor de garnering1 takje
-
verse rode peper ontpit indien gewenst¼ - ½
-
zongedroogde tomaten100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
kippenborst filet, zonder vel in stukken gesneden (2-3 cm)500 g
-
room, 35% vet250 g
-
water350 g
-
witte wijn80 g
-
kippenbouillonpasta (zie tips)1 el
-
pasta, droge type, penne250 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
703.3 kcal /
2954 kJ
Eiwitten
40 g
Vetten
33.7 g
Koolhydraten
56.8 g
Vezels
6.6 g
Verzadigd vet
19.8 g
Natrium
885.9 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Familie en vrienden
15 recepten
Benelux
Benelux