Apparaten en accessoires
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
gele ui in tweeën gesneden70 g
-
knoflookteentjes2
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes1 takje
-
verse basilicum alleen de blaadjes, plus extra voor de garnering1 takje
-
verse rode peper ontpit indien gewenst¼ - ½
-
zongedroogde tomaten100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
kippenborst filet, zonder vel in stukken gesneden (2-3 cm)500 g
-
room, 35% vet250 g
-
water350 g
-
witte wijn80 g
-
kippenbouillonpasta (zie tips)1 el
-
pasta, droge type, penne250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
885.9 mg
Eiwitten
40 g
Calorieën
2954 kJ /
703.3 kcal
Vetten
33.7 g
Vezels
6.6 g
Verzadigd vet
19.8 g
Koolhydraten
56.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Familie en vrienden
15 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Risotto bolognese
45 min
Pizza lahmacun a la Turk
1 godz.
Kleverige sesamkip
40 min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 min
Scampi cajun citroen pasta
30 min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 godz.
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 min
Romige pasta met kip en broccoli
30 min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1 godz.
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min