
Apparaten en accessoires
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
gele ui in tweeën gesneden70 g
-
knoflookteentjes2
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes1 takje
-
verse basilicum alleen de blaadjes, plus extra voor de garnering1 takje
-
verse rode peper ontpit indien gewenst¼ - ½
-
zongedroogde tomaten100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
kippenborst filet, zonder vel in stukken gesneden (2-3 cm)500 g
-
room, 35% vet250 g
-
water350 g
-
witte wijn80 g
-
kippenbouillonpasta (zie tips)1 el
-
pasta, droge type, penne250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
703.3 kcal /
2954 kJ
Eiwitten
40 g
Vetten
33.7 g
Koolhydraten
56.8 g
Vezels
6.6 g
Verzadigd vet
19.8 g
Natrium
885.9 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Familie en vrienden
15 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Geen beoordelingen
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1u. 10min
Scampi cajun citroen pasta
30min
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1u. 30min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50min
Zalm met rijst en champignons
Geen beoordelingen
Spaanse risotto
40min
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Kleverige sesamkip
40min
Risottata met kip en champignons
40min