Apparaten en accessoires
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
gele ui in tweeën gesneden70 g
-
knoflookteentjes2
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes1 takje
-
verse basilicum alleen de blaadjes, plus extra voor de garnering1 takje
-
verse rode peper ontpit indien gewenst¼ - ½
-
zongedroogde tomaten100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
kippenborst filet, zonder vel in stukken gesneden (2-3 cm)500 g
-
room, 35% vet250 g
-
water350 g
-
witte wijn80 g
-
kippenbouillonpasta (zie tips)1 el
-
pasta, droge type, penne250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
885.9 mg
Eiwitten
40 g
Calorieën
2954 kJ /
703.3 kcal
Vetten
33.7 g
Vezels
6.6 g
Verzadigd vet
19.8 g
Koolhydraten
56.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 Min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 Min
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Pizza lahmacun a la Turk
1 Std.
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1 Std.
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 Min
Rundsburgers met kaasvulling
40 Min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min
Kleverige sesamkip
40 Min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35 Min