Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g olie
of 20 g olijfolie -
400 - 500
g gele ui, in kwarten of schijfjes (1 cm)
of 400 - 500 g rode ui, in kwarten of schijfjes (1 cm) - 30 g water
- 2 snuifjes zout
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1264 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 428 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide peren met kaneel
2 Std. 5 Min
Sous-vide teriyaki zalm
1 Std. 20 Min
200 g prei fruiten
20 Min
350 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
350 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20 Min
200 g ui karameliseren
40 Min
200 g ui kleuren
25 Min
200-300 g ui glaceren
Geen beoordelingen
300 g ui fruiten
Geen beoordelingen
200 g ui fruiten
20 Min
Gekarameliseerde uiensaus
2 Std. 5 Min