Apparaten en accessoires
400-500 g ui karameliseren
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
1 portie
Ingrediënten
-
20 g olijfolieolie20 g
-
400 - 500 g rode ui, in kwarten of schijfjes (1 cm)gele ui in kwarten of schijfjes (1 cm)400 - 500 g
-
water30 g
-
zout2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
428 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1264 kJ /
302 kcal
Vetten
21 g
Vezels
8.1 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hoge Temperaturen
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gestoomde rijst
25min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
200 g prei fruiten
20min
350 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
250 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
200 g ui karameliseren
40min
200 g ui kleuren
25min
200-300 g ui glaceren
Geen beoordelingen
300 g ui fruiten
Geen beoordelingen
200 g ui fruiten
20min
Gekarameliseerde uiensaus
2u. 5min