Apparaten en accessoires
200 g ui karameliseren
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
1 portie
Ingrediënten
-
20 g olijfolieolie20 g
-
200 g rode ui, in kwarten of schijfjes (1 cm)gele ui in kwarten of schijfjes (1 cm)200 g
-
water20 g
-
zout2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
406 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
972 kJ /
232 kcal
Vetten
20 g
Vezels
3.6 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hoge Temperaturen
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Koken van basmatirijst
35min
350 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
250 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Knoflook en uien glaceren
Geen beoordelingen
400-500 g ui karameliseren
50min
200 g ui kleuren
25min
200-300 g ui glaceren
Geen beoordelingen
300 g ui fruiten
Geen beoordelingen
200 g ui fruiten
20min
Vloeibare karamel
25min
Gekarameliseerde uiensaus
2u. 5min
Karamelsaus
1u. 30min