Apparaten en accessoires
Knoflook en uien glaceren
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
1 portie
Ingrediënten
-
20 g olijfolieolie20 g
-
knoflookteentjes gehalveerd2 - 3
-
200 g rode ui, in kwarten (zie "Tips")gele ui in kwarten (zie "Tips")200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
20 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
1031 kJ /
246 kcal
Vetten
20 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
13 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hoge Temperaturen
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Taart met peer en brie
1 godz. 10 min
Bosbessen cheesecake-ijs
14 godz. 35 min
Shortbread karamel gezouten boter
2 godz. 25 min
Karamelpoeder
1 godz.
250 g sjalot kleuren
Brak ocen
350 g sjalot fruiten
Brak ocen
250 g sjalot fruiten
Brak ocen
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20 min
200 g ui karameliseren
40 min
200 g ui kleuren
25 min
200-300 g ui glaceren
Brak ocen
200 g ui fruiten
20 min