Apparaten en accessoires
Knoflook en uien glaceren
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
1 portie
Ingrediënten
-
20 g olijfolieolie20 g
-
knoflookteentjes gehalveerd2 - 3
-
200 g rode ui, in kwarten (zie "Tips")gele ui in kwarten (zie "Tips")200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
20 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
1031 kJ /
246 kcal
Vetten
20 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
13 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hoge Temperaturen
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gehakte uien
5min
Karamelpoeder
1h
350 g sjalot fruiten
Nenhuma avaliação
250 g sjalot fruiten
Nenhuma avaliação
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
400-500 g ui karameliseren
50min
200 g ui karameliseren
40min
200 g ui kleuren
25min
200-300 g ui glaceren
Nenhuma avaliação
300 g ui fruiten
Nenhuma avaliação
200 g ui fruiten
20min
Gekarameliseerde uiensaus
2h 5min