Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
250
g witte suiker
of 250 g basterdsuiker - 200 g room, min. 30% vet
- 1030 g water
- 30 g ongezouten boter, koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)
- 1 tl citroensap
- 1 el azijn
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 8545 kJ / 2040 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 256 g
- Vetten
- 111 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paastuin
Geen beoordelingen
Millefeuille met chocolade en karamel
Geen beoordelingen
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Geen beoordelingen
Karamel parfait
Geen beoordelingen
Karamelpoeder
1h
Basis karamel
25 min
Vloeibare karamel
25 min
Karameltaart
3 Std. 50 Min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 min
Gezouten-Karamelijs
14 godz.
Nougatine
1h 30 min