Karamelsaus

Karamelsaus

5.0 7 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 30min
400 g

Ingrediënten

  • witte suiker
    250 g
    250 g fijne suiker
  • room, min. 30% vet
    200 g
  • water
    1030 g
  • ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)
    30 g
  • citroensap
    1 tl
  • azijn
    1 el

Voeding per 400 g

Calorieën 2040 kcal / 8545 kJ
Eiwitten 5 g
Vetten 111 g
Koolhydraten 256 g
Vezels 0 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...