
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
250
g witte suiker
of 250 g fijne suiker - 200 g room, min. 30% vet
- 1030 g water
- 30 g ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)
- 1 tl citroensap
- 1 el azijn
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 2040 kcal / 8545 kJ
- Eiwitten
- 5 g
- Vetten
- 111 g
- Koolhydraten
- 256 g
- Vezels
- 0 g