Apparaten en accessoires
Karamelsaus
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 30min
400 g
Ingrediënten
-
250 g fijne suikerwitte suiker250 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
water1030 g
-
ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)30 g
-
citroensap1 tl
-
azijn1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 400 g
Eiwitten
5 g
Calorieën
8545 kJ /
2040 kcal
Vetten
111 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
256 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het Basiskookboek
133 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Millefeuille met chocolade en karamel
Geen beoordelingen
Lemon curd
20min
Karamel parfait
Geen beoordelingen
Karamelpoeder
1u.
Basis karamel
25min
400-500 g ui karameliseren
50min
200 g ui karameliseren
40min
Toffees
2u.
Gezouten karamel toffees
1u. 45min
Sous-vide peren met kaneel
2u. 5min
Vloeibare karamel
25min