
Apparaten en accessoires
Karamelsaus
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 30min
400 g
Ingrediënten
-
witte suiker250 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
water1030 g
-
ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)30 g
-
citroensap1 tl
-
azijn1 el
Voeding per 400 g
Calorieën
2040 kcal /
8545 kJ
Eiwitten
5 g
Vetten
111 g
Koolhydraten
256 g
Vezels
0 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Het Basiskookboek
133 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tiramisu met chocolade en chili
Geen beoordelingen
Lemon curd
20min
Karamelpoeder
1u.
Vloeibare karamel
25min
Basis karamel
25min
Lichtblauw gekleurde eieren
Geen beoordelingen
400-500 g ui karameliseren
50min
200 g ui karameliseren
40min
200 g ui kleuren
25min
Gefermenteerde wortelen
Geen beoordelingen
Citroencurd
1u.
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24u.