Taart van appelcrumble en meringue

Taart van appelcrumble en meringue

4.4 16 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
10 porties

Ingrediënten

Kruimeldeeg
  • ongezouten boter gekoeld en in stukken
    200 g
  • bloem
    400 g
  • eierdooiers
    4
  • bakpoeder
    1 tl
  • natuurlijk vanille-extract
    1 tl
  • bloemsuiker
    50 g
  • ongezouten boter
Appelmengsel
  • appels (alle soorten) geschild, klokhuis verwijderd en in vieren gesneden
    1500 g
  • kaneel
    ½ tl
  • suiker
    40 g
Meringuevulling
  • eiwitten
    4
  • bloemsuiker
    150 g
  • kaneel

Voeding per 1 portie

Calorieën 461 kcal / 1940 kJ
Eiwitten 6 g
Vetten 17 g
Koolhydraten 70 g
Vezels 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...