Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
TM6 TM5 TM31

Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel

3.8 ( 5 beoordelingen )

Ingrediënten

Pavlova-krans

  • 250 g suiker
  • 200 g eiwitten (± 6-7 eiwitten), op kamertemperatuur
  • 1 tl azijn
  • 1 tl natuurlijk vanille-extract
  • 10 g maïzena (zetmeel)

Frambozencoulis

  • 200 g frambozen
    of 200 g diepgevroren frambozen
  • 100 g suiker
  • 20 g citroensap

Slagroom en opbouw

  • 500 g opklopbare room, 30-40% V.G.
  • 1 granaatappel ontpit
  • 2 - 4 kleine vijgen (optioneel)
  • 2 takjes verse muntblaadjes

Voeding
per 1 portie
Calorieën
358.5 kcal / 1500.1 kJ
Eiwitten
4.1 g
Vetten
19.1 g
Koolhydraten
45.3 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
11.5 g
Natrium
54.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten