Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel

Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel

3.8 5 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 6u.
10 porties

Ingrediënten

Pavlova-krans
  • suiker
    250 g
  • eiwitten (± 6-7 eiwitten), op kamertemperatuur
    200 g
  • azijn
    1 tl
  • natuurlijk vanille-extract
    1 tl
  • maïzena (zetmeel)
    10 g
Frambozencoulis
  • frambozen
    200 g
    200 g diepgevroren frambozen
  • suiker
    100 g
  • citroensap
    20 g
Slagroom en opbouw
  • opklopbare room, 30-40% V.G.
    500 g
  • granaatappel ontpit
    1
  • kleine vijgen (optioneel)
    2 - 4
  • verse muntblaadjes
    2 takjes

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portie

Natrium 54.4 mg
Eiwitten 4.1 g
Calorieën 1500.1 kJ / 358.5 kcal
Vetten 19.1 g
Vezels 2.7 g
Verzadigd vet 11.5 g
Koolhydraten 45.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...