Compatibele versies
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pavlova-krans
- 250 g suiker
- 200 g eiwitten (± 6-7 eiwitten), op kamertemperatuur
- 1 tl azijn
- 1 tl natuurlijk vanille-extract
- 10 g maïzena (zetmeel)
Frambozencoulis
-
200
g frambozen
of 200 g diepgevroren frambozen, 1 uur op kamertemperatuur ontdooid - 100 g suiker
- 20 g citroensap
Slagroom en opbouw
- 500 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 2 - 4 kleine vijgen (optioneel)
- 1 granaatappel, ontpit
- 2 takjes verse muntblaadjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 54.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kerstman macarons
3h 20 min
Hazelnootijs
Geen beoordelingen
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Geen beoordelingen
Gin en lavendelijs
14h 35 min
Gefermenteerde rode uien
96 godz.
Bessencurd
20min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Geen beoordelingen
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Risotto bolognese
45min
Karamelijs
Geen beoordelingen
Panna cotta
6h 15 min