Compatibele versies
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pavlova-krans
- 250 g suiker
- 200 g eiwitten (± 6-7 eiwitten), op kamertemperatuur
- 1 tl azijn
- 1 tl natuurlijk vanille-extract
- 10 g maïzena (zetmeel)
Frambozencoulis
-
200
g frambozen
of 200 g diepgevroren frambozen, 1 uur op kamertemperatuur ontdooid - 100 g suiker
- 20 g citroensap
Slagroom en opbouw
- 500 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 2 - 4 kleine vijgen (optioneel)
- 1 granaatappel, ontpit
- 2 takjes verse muntblaadjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 54.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zoete of hartige pannenkoeken
Geen beoordelingen
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Geen beoordelingen
Fruit minestrone met saffraan crème
40 Min
Gin en lavendelijs
14h 35min
Half bolletje vanille en karamel
Geen beoordelingen
Kruidenboter flatbreads
35 Min
Witte chocolade cheesecake
16 Std.
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 Std. 10 Min
Glazuur
5min
Hummus van rode biet
10min
Cheesecake (ongebakken)
5h 30 min