
Compatibele versies
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pavlova-krans
- 250 g suiker
- 200 g eiwitten (± 6-7 eiwitten), op kamertemperatuur
- 1 tl azijn
- 1 tl natuurlijk vanille-extract
- 10 g maïzena (zetmeel)
Frambozencoulis
-
200
g frambozen
of 200 g diepgevroren frambozen, 1 uur op kamertemperatuur ontdooid - 100 g suiker
- 20 g citroensap
Slagroom en opbouw
- 500 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 2 - 4 kleine vijgen (optioneel)
- 1 granaatappel, ontpit
- 2 takjes verse muntblaadjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 54.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hollandaisesaus
15min
Gin en lavendelijs
14u. 35min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Karamelpudding
1u.
Buikmannetjes
1u. 30min
Pitabrood
2u.
Gezouten karamel toffees
1u. 45min
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
Geen beoordelingen
1u. 20min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
Geen beoordelingen
45min
Ananas zandkoekjes
Geen beoordelingen
2u.
Rabarber-citroen cookies
Geen beoordelingen
1u.
Glutenvrije frambozen rolgebak
Geen beoordelingen
25u. 40min