Apparaten en accessoires
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
Voorbereiding. 30min
Totaal 6u.
10 porties
Ingrediënten
Pavlova-krans
-
suiker250 g
-
eiwitten (± 6-7 eiwitten), op kamertemperatuur200 g
-
azijn1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
maïzena (zetmeel)10 g
Frambozencoulis
-
200 g diepgevroren frambozenframbozen200 g
-
suiker100 g
-
citroensap20 g
Slagroom en opbouw
-
opklopbare room, 30-40% V.G.500 g
-
granaatappel ontpit1
-
kleine vijgen (optioneel)2 - 4
-
verse muntblaadjes2 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
54.4 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
1500.1 kJ /
358.5 kcal
Vetten
19.1 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
11.5 g
Koolhydraten
45.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Citroenmeringuetaart
2u. 30min
Vanille Yoghurt
Geen beoordelingen
Zijden tofu cheesecake
Geen beoordelingen
Aardappel flatbread
12u.
Kwarktaart in potjes
4u.
Panna cotta
6u. 15min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2u. 50min
Mousse van tonijn
10min
Forelmousse
5min
Kerstman macarons
3u. 20min
Cheesecake (gebakken)
7u. 20min