Apparaten en accessoires
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
Voorbereiding. 30min
Totaal 6u.
10 porties
Ingrediënten
Pavlova-krans
-
suiker250 g
-
eiwitten (± 6-7 eiwitten), op kamertemperatuur200 g
-
azijn1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
maïzena (zetmeel)10 g
Frambozencoulis
-
200 g diepgevroren frambozenframbozen200 g
-
suiker100 g
-
citroensap20 g
Slagroom en opbouw
-
opklopbare room, 30-40% V.G.500 g
-
granaatappel ontpit1
-
kleine vijgen (optioneel)2 - 4
-
verse muntblaadjes2 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
54.4 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
1500.1 kJ /
358.5 kcal
Vetten
19.1 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
11.5 g
Koolhydraten
45.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Citroenmeringuetaart
2u. 30min
Geflambeerde uientaart
Geen beoordelingen
Slagroom
10min
Meringue spoken
12u. 25min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2u.
Panna cotta
6u. 15min
Sushi donuts
50min
Kerstman macarons
3u. 20min
Karamel parfait
Geen beoordelingen
Banketbakkersroom
15min
Snelle brownie
25min
Chocolademousse
3u. 20min