Compatibele versies
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pavlova-krans
- 250 g suiker
- 200 g eiwitten (± 6-7 eiwitten), op kamertemperatuur
- 1 tl azijn
- 1 tl natuurlijk vanille-extract
- 10 g maïzena (zetmeel)
Frambozencoulis
-
200
g frambozen
of 200 g diepgevroren frambozen, 1 uur op kamertemperatuur ontdooid - 100 g suiker
- 20 g citroensap
Slagroom en opbouw
- 500 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 2 - 4 kleine vijgen (optioneel)
- 1 granaatappel, ontpit
- 2 takjes verse muntblaadjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 54.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Appel en citroen krans
50 min
Speculoospasta
10min
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Geen beoordelingen
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Geen beoordelingen
Champignon en feta strudel met spinazie
1 Std. 45 Min
Maanzaadslakken
Geen beoordelingen
Pulled pork burgers
Geen beoordelingen
Bechamelsaus
15min
Pudding met aardbei en peer
Geen beoordelingen
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 Std. 50 Min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Taart met karamel en vanille
4 Std. 30 Min