Apparaten en accessoires
Driedubbele chocoladetaart
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u. 30min
14 stuks
Ingrediënten
Chocoladebodem
-
eieren3
-
suiker150 g
-
zout¼ tl
-
zachte boter in stukken, en wat meer om in te vetten200 g
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken150 g
-
water50 g
-
bruine suiker100 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.80 g
-
bloem200 g
-
bakpoeder2 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
cacaopoeder70 g
Chocoladevulling
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken100 g
-
cacaopoeder20 g
-
boter in stukken80 g
-
zout1 snuifje
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
gecondenseerde melk, gezoet350 g
Chocolade-ganache
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken150 g
-
aardbeien250 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.80 g
-
huisgemaakte vanillesuiker2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
9 g
Calorieën
2556 kJ /
610 kcal
Vetten
37 g
Vezels
5.3 g
Koolhydraten
57 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gek op chocolade
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
No ratings
Brownies
50 min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 min
Pizzadeeg
1 h
Sponge cake (luchtige cake)
1 h 50 min
Pannenkoeken
1 h 15 min
Chocolade toffee cake
2 h
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45 min
Suikerpasta
1 h 10 min
Cheesecake (gebakken)
7 h 20 min
Zwarte woud kerstbuche
1 h 30 min
Marmercake
2 h