
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocoladebodem
- 3 eieren
- 150 g suiker
- ¼ tl zout
- 200 g zachte boter in stukken, en wat meer om in te vetten
- 150 g pure chocolade, 70% cacao in stukken
- 50 g water
- 100 g bruine suiker
- 80 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 200 g bloem
- 2 tl bakpoeder
- 1 tl bicarbonaat van sodium
- 70 g cacaopoeder
Chocoladevulling
- 100 g pure chocolade, 70% cacao in stukken
- 20 g cacaopoeder
- 80 g boter in stukken
- 1 snuifje zout
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 350 g gecondenseerde melk, gezoet
Chocolade-ganache
- 150 g pure chocolade, 70% cacao in stukken
- 250 g aardbeien
- 80 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 2 tl huisgemaakte vanillesuiker
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 610 kcal / 2556 kJ
- Eiwitten
- 9 g
- Vetten
- 37 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolade toffee cake
2u.
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Geen beoordelingen
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5u. 50min
Glazuur
5min
Carnaval maskers
1u. 45min
Kerstman macarons
3u. 20min
Buikmannetjes
1u. 30min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1u. 20min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2u. 30min
Chocoladetruffels
2u. 45min
Sponge cake (luchtige cake)
1u. 50min
Snelle brownie
25min