Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocoladebodem
- 3 eieren
- 150 g suiker
- ¼ tl zout
- 200 g zachte boter in stukken, en wat meer om in te vetten
- 150 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 50 g water
- 100 g bruine suiker
- 80 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 200 g bloem
- 2 tl bakpoeder
- 1 tl bicarbonaat van sodium
- 70 g cacaopoeder
Chocoladevulling
- 100 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 20 g cacaopoeder
- 80 g boter, in stukken
- 1 snuifje zout
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 350 g gecondenseerde melk, gezoet
Chocolade-ganache
- 150 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 250 g aardbeien
- 80 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 2 tl huisgemaakte vanillesuiker
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 2556 kJ / 610 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Geen beoordelingen
Kerstman macarons
3h 20 min
Hersenen cupcakes
1sa 40 dk
Marmercake
2sa
Sponge cake (luchtige cake)
1sa 50 dk
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50 dk
Hartenbroodjes
1sa
Zwart-Wit Muffins
1sa
Chocolade toffee cake
2sa
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15min
Steak au Poivre
20 dk
Chocoladevulkaan
15 dk