Driedubbele chocoladetaart

Driedubbele chocoladetaart

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u. 30min
14 stuks

Ingrediënten

Chocoladebodem
  • eieren
    3
  • suiker
    150 g
  • zout
    ¼ tl
  • zachte boter in stukken, en wat meer om in te vetten
    200 g
  • pure chocolade, 70% cacao in stukken
    150 g
  • water
    50 g
  • bruine suiker
    100 g
  • room, opklopbaar, 30-40% V.G.
    80 g
  • bloem
    200 g
  • bakpoeder
    2 tl
  • bicarbonaat van sodium
    1 tl
  • cacaopoeder
    70 g
Chocoladevulling
  • pure chocolade, 70% cacao in stukken
    100 g
  • cacaopoeder
    20 g
  • boter in stukken
    80 g
  • zout
    1 snuifje
  • room, opklopbaar, 30-40% V.G.
    100 g
  • gecondenseerde melk, gezoet
    350 g
Chocolade-ganache
  • pure chocolade, 70% cacao in stukken
    150 g
  • aardbeien
    250 g
  • room, opklopbaar, 30-40% V.G.
    80 g
  • huisgemaakte vanillesuiker
    2 tl

Voeding per 1 stuk

Calorieën 610 kcal / 2556 kJ
Eiwitten 9 g
Vetten 37 g
Koolhydraten 57 g
Vezels 5.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...