Apparaten en accessoires
Driedubbele chocoladetaart
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u. 30min
14 stuks
Ingrediënten
Chocoladebodem
-
eieren3
-
suiker150 g
-
zout¼ tl
-
zachte boter in stukken, en wat meer om in te vetten200 g
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken150 g
-
water50 g
-
bruine suiker100 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.80 g
-
bloem200 g
-
bakpoeder2 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
cacaopoeder70 g
Chocoladevulling
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken100 g
-
cacaopoeder20 g
-
boter in stukken80 g
-
zout1 snuifje
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
gecondenseerde melk, gezoet350 g
Chocolade-ganache
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken150 g
-
aardbeien250 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.80 g
-
huisgemaakte vanillesuiker2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
9 g
Calorieën
2556 kJ /
610 kcal
Vetten
37 g
Vezels
5.3 g
Koolhydraten
57 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gek op chocolade
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Geen beoordelingen
Glazuur
5min
Brownies
50min
Driekoningentaart met hazelnoten
Geen beoordelingen
Brownie koekjes
1u. 35min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1u. 15min
Smoothie bowl met bessen en bramen
10min
Candy Cane-koekjes
1u. 45min
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2u. 10min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Geen beoordelingen
Boterkoekjes
50min
Chocoladecake
40min