Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
De pasta
- 120 g melk
- 30 g boter, in stukken
- 50 g suiker
- 15 g verse gist, verkruimeld
- 1 tl natuurlijk vanille-extract
- 250 g bloem
De kaneelvulling
- 80 g gedroogde vruchten mengeling
- 60 g hazelnoot- en chocoladepasta
- 25 g melk
- ¼ - ½ tl kaneelpoeder
Het glazuur
- 80 g poedersuiker
- 20 g melk
- 1 - 2 druppels vers geperst citroensap
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 905.7 kJ / 216.5 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 32.9 g
- Vetten
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 11.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Sushi donuts
50min
Scones met frambozenboter
25min
Kaneelrolletjes met glazuur
2h 30min
Frangipane met peer
1h 30min
Gestoomd paaslam met groentjes
Geen beoordelingen
Glazuur
5min
Tiramisu
5h 20 min.
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2h 10min
Pancake muffins met banaan en chocolade
30min
Gezouten-Karamelijs
14h
Honingraat
1h 30min