Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
De pasta
- 120 g melk
- 30 g boter, in stukken
- 50 g suiker
- 15 g verse gist, verkruimeld
- 1 tl natuurlijk vanille-extract
- 250 g bloem
De kaneelvulling
- 80 g gedroogde vruchten mengeling
- 60 g hazelnoot- en chocoladepasta
- 25 g melk
- ¼ - ½ tl kaneelpoeder
Het glazuur
- 80 g poedersuiker
- 20 g melk
- 1 - 2 druppels vers geperst citroensap
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 905.7 kJ / 216.5 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 32.9 g
- Vetten
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 11.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Batbout met kaas
30min
Vegan bananen-kokoscake
Geen beoordelingen
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15 min.
Drie kaas pides
1 Std. 40 Min
Mango-kokos lekkernij
Geen beoordelingen
Brownies
50 min.
Butternut 'Mac & Cheese'
45 min.
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Nougatine
1h 30 min.
Dille en feta flatbread
1h 20min