Apparaten en accessoires
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
12 stuks
Ingrediënten
Glutenvrije cupcakes
-
gepelde amandelen150 g
-
suiker80 g
-
maïszetmeel50 g
-
cacaopoeder2 eetlepels
-
eieren3
-
melk50 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 theelepel
-
plantaardige olie50 g
-
bakpoeder15 g
Boter glazuur
-
boter in blokjes, koud maar niet keihard200 g
-
eiwitten (van medium eieren)2
-
suiker100 g
-
zout2 snuifjes
-
aardbeienconfituur kamertemperatuur4 afgestreken eetlepels
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
155.9 mg
Eiwitten
5.5 g
Calorieën
1429.6 kJ /
341.7 kcal
Vetten
25.8 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
9.9 g
Koolhydraten
24.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Geen beoordelingen
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Geen beoordelingen
Cider-Kipstoofpot
Geen beoordelingen
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Geen beoordelingen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1u. 15min
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Geen beoordelingen
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1u. 10min
Bibimbap burrito
45min
Spookachtige pizza
Geen beoordelingen
Lams- en Quinoastoofpot
Geen beoordelingen
Zeevruchtensoep
30min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Geen beoordelingen