Apparaten en accessoires
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
12 stuks
Ingrediënten
Glutenvrije cupcakes
-
gepelde amandelen150 g
-
suiker80 g
-
maïszetmeel50 g
-
cacaopoeder2 eetlepels
-
eieren3
-
melk50 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 theelepel
-
plantaardige olie50 g
-
bakpoeder15 g
Boter glazuur
-
boter in blokjes, koud maar niet keihard200 g
-
eiwitten (van medium eieren)2
-
suiker100 g
-
zout2 snuifjes
-
aardbeienconfituur kamertemperatuur4 afgestreken eetlepels
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
155.9 mg
Eiwitten
5.5 g
Calorieën
1429.6 kJ /
341.7 kcal
Vetten
25.8 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
9.9 g
Koolhydraten
24.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1u.
Zachte Appelcake
50min
Bolognesesaus
1u. 15min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Geen beoordelingen
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Geen beoordelingen
Vegan bananen-kokoscake
Geen beoordelingen
Paashaas apero-hapjes
Geen beoordelingen
Glazuur
5min
Haverkoekjes op een stokje
1u. 30min
Keftedes (gehaktballen)
2u. 30min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Victoria biscuit gebak
1u. 10min