Apparaten en accessoires
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
12 stuks
Ingrediënten
Glutenvrije cupcakes
-
gepelde amandelen150 g
-
suiker80 g
-
maïszetmeel50 g
-
cacaopoeder2 eetlepels
-
eieren3
-
melk50 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 theelepel
-
plantaardige olie50 g
-
bakpoeder15 g
Boter glazuur
-
boter in blokjes, koud maar niet keihard200 g
-
eiwitten (van medium eieren)2
-
suiker100 g
-
zout2 snuifjes
-
aardbeienconfituur kamertemperatuur4 afgestreken eetlepels
Voeding per 1 stuk
Calorieën
341.7 kcal /
1429.6 kJ
Eiwitten
5.5 g
Vetten
25.8 g
Koolhydraten
24.9 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
9.9 g
Natrium
155.9 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Geen beoordelingen
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Geen beoordelingen
Hugo spritz
25u. 10min
Druiven en cava trifle
Geen beoordelingen
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Vegan boter
Geen beoordelingen
Franse brunch
Geen beoordelingen
Roze pompelmoes en rode bessensap
Geen beoordelingen
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
Geen beoordelingen
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Geen beoordelingen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen