Apparaten en accessoires
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
12 stuks
Ingrediënten
Glutenvrije cupcakes
-
gepelde amandelen150 g
-
suiker80 g
-
maïszetmeel50 g
-
cacaopoeder2 eetlepels
-
eieren3
-
melk50 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 theelepel
-
plantaardige olie50 g
-
bakpoeder15 g
Boter glazuur
-
boter in blokjes, koud maar niet keihard200 g
-
eiwitten (van medium eieren)2
-
suiker100 g
-
zout2 snuifjes
-
aardbeienconfituur kamertemperatuur4 afgestreken eetlepels
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
155.9 mg
Eiwitten
5.5 g
Calorieën
1429.6 kJ /
341.7 kcal
Vetten
25.8 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
9.9 g
Koolhydraten
24.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Geen beoordelingen
Pizza Diavola
Geen beoordelingen
Bloemkoolrijst poke bowl
Geen beoordelingen
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Geen beoordelingen
Bloedige hersenspaghetti
13u. 30min
Lichtblauw gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Pastilla met kip
1u. 10min
Appel en citroen krans
50min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Geen beoordelingen
Groene biscuittaart
Geen beoordelingen
Victoria biscuit gebak
1u. 10min