Apparaten en accessoires
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
12 stuks
Ingrediënten
Glutenvrije cupcakes
-
gepelde amandelen150 g
-
suiker80 g
-
maïszetmeel50 g
-
cacaopoeder2 eetlepels
-
eieren3
-
melk50 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 theelepel
-
plantaardige olie50 g
-
bakpoeder15 g
Boter glazuur
-
boter in blokjes, koud maar niet keihard200 g
-
eiwitten (van medium eieren)2
-
suiker100 g
-
zout2 snuifjes
-
aardbeienconfituur kamertemperatuur4 afgestreken eetlepels
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
155.9 mg
Eiwitten
5.5 g
Calorieën
1429.6 kJ /
341.7 kcal
Vetten
25.8 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
9.9 g
Koolhydraten
24.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Cookie Monster Cheesecake IJs
8u. 25min
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Geen beoordelingen
Lookbrood met vegan kaas
Geen beoordelingen
Koekjes met chocopasta
1u. 40min
Dubai Chocolate Macarons
Geen beoordelingen
Alcoholvrije Bessen Mojito
5min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1u. 15min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Geen beoordelingen
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Geen beoordelingen
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Koreaanse Fried Chicken
3u. 10min
Geraardbergse Mattentaarten
1u.