Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème

Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
12 stuks

Ingrediënten

Glutenvrije cupcakes
  • gepelde amandelen
    150 g
  • suiker
    80 g
  • maïszetmeel
    50 g
  • cacaopoeder
    2 eetlepels
  • eieren
    3
  • melk
    50 g
  • vanille-extract, natuurlijk
    1 theelepel
  • plantaardige olie
    50 g
  • bakpoeder
    15 g
Boter glazuur
  • boter in blokjes, koud maar niet keihard
    200 g
  • eiwitten (van medium eieren)
    2
  • suiker
    100 g
  • zout
    2 snuifjes
  • aardbeienconfituur kamertemperatuur
    4 afgestreken eetlepels

Voeding per 1 stuk

Calorieën 341.7 kcal / 1429.6 kJ
Eiwitten 5.5 g
Vetten 25.8 g
Koolhydraten 24.9 g
Vezels 1.9 g
Verzadigd vet 9.9 g
Natrium 155.9 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...