Apparaten en accessoires
Volkorenbrood
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u.
8 stuk
Ingrediënten
-
water en een beetje om te koken350 g
-
verse gist15 g
-
volkoren tarwebloem type 150, en een beetje voor het werkblad500 g
-
zout2 volle tl
-
wit rijstmeel om te bestuiven
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
7.6 g
Calorieën
884 kJ /
208 kcal
Vetten
1.4 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De smaak van ambachtelijk brood
6 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Speltbrood
Geen beoordelingen
Cider-Kipstoofpot
Geen beoordelingen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12u. 20min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Geen beoordelingen
Temaki Sushi
Geen beoordelingen
Hummus
5min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Geen beoordelingen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Geen beoordelingen
Roggebroodjes
12u.
Béarnaisesaus
Geen beoordelingen
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Geen beoordelingen