Apparaten en accessoires
Wit Brood
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 45min
12 porties
Ingrediënten
Voordeeg
-
water50 g
-
verse gist5 g
-
1 el honingsuiker1 el
-
bloem110 g
Brooddeeg
-
water300 g
-
verse gist20 g
-
bloem540 g
-
zout2 afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
396.3 mg
Eiwitten
7.3 g
Calorieën
863 kJ /
206 kcal
Vetten
1.1 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
41.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De smaak van ambachtelijk brood
6 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Geen beoordelingen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1u. 50min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Geen beoordelingen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Geen beoordelingen
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Geen beoordelingen
Franse brunch
Geen beoordelingen
Napolitaanse Pizza
Geen beoordelingen
Karameltaart
3u. 50min
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25u.
Risottata met kip en champignons
40min
Garnaalkroketten
Geen beoordelingen
Amandelcake
50min