Apparaten en accessoires
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
16 stuks
Ingrediënten
Chocoladetaart
-
boter om de vorm in te vetten
-
meergranenbloem om de vorm te bestuiven
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken200 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
suiker200 g
-
eieren6
-
zout1 snuifje
-
ongezoete cacaopoeder25 g
-
bakpoeder (1 zakje)2 tl
Meringue
-
suiker150 g
-
eiwitten3
-
zout1 snuifje
Karamel espresso
-
bruine suiker250 g
-
espressokoffie120 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
water1000 g
-
azijn1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
6 g
Calorieën
1731 kJ /
414 kcal
Vetten
21 g
Vezels
2.1 g
Koolhydraten
49 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Scones met frambozenboter
25 Min
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30 Min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Keine Bewertungen
Halloween pompoentaart
4 Std.
Sponge cake (luchtige cake)
1 Std. 50 Min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Keine Bewertungen
Taart met karamel en vanille
4 Std. 30 Min
Heksenvingerkoekjes
2 Std.
Driedubbele chocoladetaart
2 Std. 30 Min
Champignon- en chocolademuffins
1 Std.
Kerstman macarons
3 Std. 20 Min
Chocolade toffee cake
2 Std.