
Apparaten en accessoires
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
16 stuks
Ingrediënten
Chocoladetaart
-
boter om de vorm in te vetten
-
meergranenbloem om de vorm te bestuiven
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken200 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
suiker200 g
-
eieren6
-
zout1 snuifje
-
ongezoete cacaopoeder25 g
-
bakpoeder (1 zakje)2 tl
Meringue
-
suiker150 g
-
eiwitten3
-
zout1 snuifje
Karamel espresso
-
bruine suiker250 g
-
espressokoffie120 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
water1000 g
-
azijn1 el
Voeding per 1 stuk
Calorieën
414 kcal /
1731 kJ
Eiwitten
6 g
Vetten
21 g
Koolhydraten
49 g
Vezels
2.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12u. 20min
Mini Burgers
Geen beoordelingen
Rijst met Zeevruchten
Geen beoordelingen
Chocolade babka
3u.
Soefganiots
2u.
Matzeballen
Geen beoordelingen
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Geen beoordelingen
Frambozen-pistache cake
4u. 35min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9u. 20min
Karameltaart
3u. 50min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5u.