Apparaten en accessoires
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
16 stuks
Ingrediënten
Chocoladetaart
-
boter om de vorm in te vetten
-
meergranenbloem om de vorm te bestuiven
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken200 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
suiker200 g
-
eieren6
-
zout1 snuifje
-
ongezoete cacaopoeder25 g
-
bakpoeder (1 zakje)2 tl
Meringue
-
suiker150 g
-
eiwitten3
-
zout1 snuifje
Karamel espresso
-
bruine suiker250 g
-
espressokoffie120 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
water1000 g
-
azijn1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
6 g
Calorieën
1731 kJ /
414 kcal
Vetten
21 g
Vezels
2.1 g
Koolhydraten
49 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Fruit ijs
5min
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1u. 10min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Frambozen-pistache cake
4u. 35min
Amerikaanse pannenkoeken
40min
Half bolletje vanille en karamel
Geen beoordelingen
Pavlova-toren met gemengde bessen
5u. 30min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8u. 10min
Taart met karamel en vanille
4u. 30min
Soefganiots
2u.
Rode en groene kerstkoekjes
2u. 20min
Sponge cake (luchtige cake)
1u. 50min