Chocolade meringue en koffie karamel gebak

Chocolade meringue en koffie karamel gebak

3.8 5 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
16 stuks

Ingrediënten

Chocoladetaart
  • boter om de vorm in te vetten
  • meergranenbloem om de vorm te bestuiven
  • pure chocolade, 70% cacao in stukken
    200 g
  • opklopbare room, 30-40% V.G.
    200 g
  • suiker
    200 g
  • eieren
    6
  • zout
    1 snuifje
  • ongezoete cacaopoeder
    25 g
  • bakpoeder (1 zakje)
    2 tl
Meringue
  • suiker
    150 g
  • eiwitten
    3
  • zout
    1 snuifje
Karamel espresso
  • bruine suiker
    250 g
  • espressokoffie
    120 g
  • boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)
    30 g
  • citroensap (zie tip)
    1 tl
  • water
    1000 g
  • azijn
    1 el

Voeding per 1 stuk

Calorieën 414 kcal / 1731 kJ
Eiwitten 6 g
Vetten 21 g
Koolhydraten 49 g
Vezels 2.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...