Apparaten en accessoires
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
16 stuks
Ingrediënten
Chocoladetaart
-
boter om de vorm in te vetten
-
meergranenbloem om de vorm te bestuiven
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken200 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
suiker200 g
-
eieren6
-
zout1 snuifje
-
ongezoete cacaopoeder25 g
-
bakpoeder (1 zakje)2 tl
Meringue
-
suiker150 g
-
eiwitten3
-
zout1 snuifje
Karamel espresso
-
bruine suiker250 g
-
espressokoffie120 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
water1000 g
-
azijn1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
6 g
Calorieën
1731 kJ /
414 kcal
Vetten
21 g
Vezels
2.1 g
Koolhydraten
49 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1u. 10min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1u. 15min
Chocolade sneeuwballen
1u.
Harde pistachekoekjes
45min
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Geen beoordelingen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Geen beoordelingen
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3u. 45min
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15min
Chocoladetaart met Pistache
4u. 45min
Karamelpudding
1u.
Witte chocolade cheesecake
16u.
Karameltaart
3u. 50min