Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocoladetaart
- 150 g boter, in stukken, en iets meer om de vorm in te vetten
- 150 g meergranenbloem, en iets meer om de vorm te bestuiven
- 200 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 200 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 200 g suiker
- 6 eieren
- 1 snuifje zout
- 25 g ongezoete cacaopoeder
- 2 tl bakpoeder (1 zakje)
Meringue
- 150 g suiker
- 3 eiwitten
- 1 snuifje zout
Karamel espresso
- 250 g bruine suiker
- 120 g espressokoffie
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 30 g boter, koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)
- 1000 g water
- 1 el azijn
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1731 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan cheddar mac & cheese
Geen beoordelingen
Spaanse brunch
1 godz. 15 min
Lactosevrije luikse wafels
1h 30 min
Aardbeien- en chocoladetaart
3h
De wafels van de foor
3h
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40 min
Buikmannetjes
1h 30 min
Glutenvrije peperkoekkoekjes
Geen beoordelingen
Gezouten karamel toffees
1h 45 min
Kerstman macarons
3 Std. 20 Min
Champignon- en chocolademuffins
1h
Chocoladetaart en gezouten karamel
3 Std. 15 Min