Apparaten en accessoires
Gebakken kaastaart
Voorbereiding. 25min
Totaal 3u. 10min
15 porties
Ingrediënten
Het deeg
-
ongezouten boter in stukken
-
ongezouten boter in stukken70 g
-
suiker40 g
-
eieren2
-
bloem100 g
-
bakpoeder1 tl
Vulling
-
suiker250 g
-
citroen enkel de gele zeste1
-
ongezouten boter zacht, in stukken100 g
-
roomkaas in stukken250 g
-
eieren gescheiden7
-
citroensap40 g
-
citroen aroma1 tl
-
natuurlijk amandel extract1 tl
-
fijn zout¼ tl
-
ricotta1000 g
-
maïzena (zetmeel)70 g
Citroenglazuur
-
bloemsuiker100 g
-
citroensap30 g
-
blauwe bessen om te garneren
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
12.4 g
Calorieën
1683 kJ /
400 kcal
Vetten
23.1 g
Vezels
0.3 g
Koolhydraten
37.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Zoete verleiding
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Driekoningentaart met appel en kaneel
3u.
Citroenmeringuetaart
2u. 30min
Tiramisu
5u. 20min
Brioche
5u.
Bijentaart met glazuur
1u. 25min
Crumble met peren en crème van ricotta
1u.
Yoghurt met chocolade
12u. 25min
Citrus lekkernij
50min
Gezouten karameltaart
2u. 40min
Drijvende eilandjes
40min
Cheesecake (gebakken)
7u. 20min
Cheesecake (ongebakken)
5u. 30min