Apparaten en accessoires
Sinaasappel Sponge Cake
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u.
8 portie
Ingrediënten
-
patisseriebloem voor bebloemen cakevorm
-
suiker plus extra om te bestrooien250 gram
-
sinaasappel ongepeld, in vieren1
-
eieren3
-
100 gram boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukkenzonnebloemolie plus extra voor het invetten100 gram
-
130 g room, elk type (van koemelk)volle yoghurt130 g
-
patisseriebloem250 g
-
bakpoeder15 g
-
zout1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
200.4 mg
Eiwitten
5.6 g
Calorieën
1627 kJ /
388.9 kcal
Vetten
15.1 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
2.6 g
Koolhydraten
58.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Brusselse Wafels
Geen beoordelingen
Verse Tomatensoep
30min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1u. 50min
Bloemige Focaccia
Geen beoordelingen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Spaghetti Bolognese
40min
Veelzijdige gladde soep
45min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Kracht Muesli
25min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Geen beoordelingen
Mango Dessert met Passie Fruit
10min