Apparaten en accessoires
Sinaasappel Sponge Cake
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u.
8 portie
Ingrediënten
-
patisseriebloem voor bebloemen cakevorm
-
suiker plus extra om te bestrooien250 gram
-
sinaasappel ongepeld, in vieren1
-
eieren3
-
100 gram boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukkenzonnebloemolie plus extra voor het invetten100 gram
-
130 g room, elk type (van koemelk)volle yoghurt130 g
-
patisseriebloem250 g
-
bakpoeder15 g
-
zout1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
200.4 mg
Eiwitten
5.6 g
Calorieën
1627 kJ /
388.9 kcal
Vetten
15.1 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
2.6 g
Koolhydraten
58.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Creatief Basisbrood
45min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Geen beoordelingen
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Geen beoordelingen
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Geen beoordelingen
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1u. 20min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Tomatensoep met Burrata
35min
Zachte Appelcake
50min