Apparaten en accessoires
Sinaasappel Sponge Cake
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u.
8 portie
Ingrediënten
-
patisseriebloem voor bebloemen cakevorm
-
suiker plus extra om te bestrooien250 gram
-
sinaasappel ongepeld, in vieren1
-
eieren3
-
100 gram boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukkenzonnebloemolie plus extra voor het invetten100 gram
-
130 g room, elk type (van koemelk)volle yoghurt130 g
-
patisseriebloem250 g
-
bakpoeder15 g
-
zout1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
200.4 mg
Eiwitten
5.6 g
Calorieën
1627 kJ /
388.9 kcal
Vetten
15.1 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
2.6 g
Koolhydraten
58.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Zachte Appelcake
50min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Geen beoordelingen
Balletjes in tomatensaus
1u. 10min
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Geen beoordelingen
De eerste hap: Rijstpap
Geen beoordelingen
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Geen beoordelingen
Zalm en koolsla broodbeleg
15min
Pizza Diavola
Geen beoordelingen
Napolitaanse Pizza
Geen beoordelingen
Stoofvlees
3u. 10min
Koreaanse Fried Chicken
3u. 10min
Béchamelsaus
15min