Apparaten en accessoires
Mosselen Marinière
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 portie
Ingrediënten
-
20 g olijfolieolie20 g
-
prei alleen witte delen, in plakjes gesneden (1 cm)170 - 200 g
-
witte wijn, droog250 g
-
water200 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
tijm, verse alleen bladeren2 takjes
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 - 1000 g
-
peterselie, vers fijngehakt, voor de garnering
-
citroen in vieren gesneden, om te besprenkelen
-
stokbrood in plakjes gesneden, om te serveren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
948.7 mg
Eiwitten
27.6 g
Calorieën
1326.4 kJ /
317 kcal
Vetten
10.1 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
16.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Geen beoordelingen
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Geen beoordelingen
Brusselse Wafels
1u.
Glutenvrije appel- en citroentaart
1u. 30min
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Geen beoordelingen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2u.
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Geen beoordelingen
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1u. 40min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Geen beoordelingen
Vanille-ijs
12u.