Apparaten en accessoires
Mosselen Marinière
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 portie
Ingrediënten
-
olie20 g
-
prei alleen witte delen, in plakjes gesneden (1 cm)170 - 200 g
-
witte wijn, droog250 g
-
water200 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
tijm, verse alleen bladeren2 takjes
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 - 1000 g
-
peterselie, vers fijngehakt, voor de garnering
-
citroen in vieren gesneden, om te besprenkelen
-
stokbrood in plakjes gesneden, om te serveren
Voeding per 1 portie
Calorieën
317 kcal /
1326.4 kJ
Eiwitten
27.6 g
Vetten
10.1 g
Koolhydraten
16.8 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
1.6 g
Natrium
948.7 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
40min
50min
Geen beoordelingen
1u. 30min
40min
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen