Apparaten en accessoires
Mosselen Marinière
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 portie
Ingrediënten
-
20 g olijfolieolie20 g
-
prei alleen witte delen, in plakjes gesneden (1 cm)170 - 200 g
-
witte wijn, droog250 g
-
water200 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
tijm, verse alleen bladeren2 takjes
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 - 1000 g
-
peterselie, vers fijngehakt, voor de garnering
-
citroen in vieren gesneden, om te besprenkelen
-
stokbrood in plakjes gesneden, om te serveren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
948.7 mg
Eiwitten
27.6 g
Calorieën
1326.4 kJ /
317 kcal
Vetten
10.1 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
16.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Béarnaisesaus
Geen beoordelingen
Balletjes in tomatensaus
1u. 10min
Rijst met kip en champignons
30min
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Flammekuchen
Geen beoordelingen
Mediterraans Rozemarijnbrood
1u. 55min
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Geen beoordelingen
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Pikante Kip met Kokosrijst
Geen beoordelingen
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Brusselse Wafels
1u.