Apparaten en accessoires
Mosselen Marinière
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 portie
Ingrediënten
-
20 g olijfolieolie20 g
-
prei alleen witte delen, in plakjes gesneden (1 cm)170 - 200 g
-
witte wijn, droog250 g
-
water200 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
tijm, verse alleen bladeren2 takjes
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 - 1000 g
-
peterselie, vers fijngehakt, voor de garnering
-
citroen in vieren gesneden, om te besprenkelen
-
stokbrood in plakjes gesneden, om te serveren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
948.7 mg
Eiwitten
27.6 g
Calorieën
1326.4 kJ /
317 kcal
Vetten
10.1 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
16.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Geen beoordelingen
Chocolade-Sinaasappel Posset
5u. 40min
De eerste hap: Rijstpap
Geen beoordelingen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Zalm met rijst en champignons
30min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Geen beoordelingen
Rijst met Zeevruchten
Geen beoordelingen
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min