Apparaten en accessoires
Mosselen Marinière
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 portie
Ingrediënten
-
olie20 g
-
prei alleen witte delen, in plakjes gesneden (1 cm)170 - 200 g
-
witte wijn, droog250 g
-
water200 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
tijm, verse alleen bladeren2 takjes
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 - 1000 g
-
peterselie, vers fijngehakt, voor de garnering
-
citroen in vieren gesneden, om te besprenkelen
-
stokbrood in plakjes gesneden, om te serveren
Voeding per 1 portie
Calorieën
317 kcal /
1326.4 kJ
Eiwitten
27.6 g
Vetten
10.1 g
Koolhydraten
16.8 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
1.6 g
Natrium
948.7 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Geen beoordelingen
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Geen beoordelingen
Koreaanse Fried Chicken
3u. 10min
Spaghetti Bolognese
40min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Geen beoordelingen
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Roze roerei
15min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Geen beoordelingen
Curryketchup
30min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Glutenvrije appel- en citroentaart
1u. 30min
Eiersalade met curry
1u. 30min