Vol-au-vent op grootmoeders wijze

4.6 5 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
4 portie

Ingrediënten

  • water
    30 g
  • champignon, vers in vieren gesneden
    400 g
  • olijfolie
    20 g
  • zout naar smaak
  • zwarte peper, gemalen naar smaak
  • wortelen geschild, in stukken gesneden
    80 g
  • bleekselderij in stukken gesneden
    50 g
  • ui in 4 gesneden
    100 g
  • prei
    50 g
  • kippendijen, met vel maximaal 1000g
    6
  • verse tijm
    2 takjes
  • verse rozemarijn
    1 takje
  • zwarte peperkorrels
    6
  • laurierbladeren, gedroogd
    2
  • kippenbouillonpasta
    2 tl
  • zout
    1 snuifje
  • water maximale maatstreep niet overschrijden
    900 g
  • gemengd gehakt
    200 g
  • melk halfvol
    100 g
  • bloem
    70 g
  • roomboter
    50 g
  • peper
    ¼ tl

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portie

Natrium 438.9 mg
Eiwitten 72.5 g
Calorieën 5114 kJ / 1222.3 kcal
Vetten 91.7 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 31.2 g
Koolhydraten 26.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...