Apparaten en accessoires
Macaroni met ham en kaas
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
8 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
Cheddar kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
droge pasta, type macaroni280 g
-
olijfolie10 g
-
ham, gekookt in blokjes180 g
-
bloem50 g
-
volle melk650 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
cherry tomaten gehalveerd150 g
-
bevroren doperwten ontdooid150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
764.9 mg
Eiwitten
18.4 g
Calorieën
1739 kJ /
415.6 kcal
Vetten
20.4 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
8.9 g
Koolhydraten
39.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rode kool met appel
1u. 10min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Geen beoordelingen
Speculoos Druiven Tiramisu
1u.
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Bolognesesaus
1u. 15min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Geen beoordelingen
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1u. 30min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30u.
Koninginnenhapje
55min
Waterzooi van Kip
1u.
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min