
Apparaten en accessoires
Macaroni met ham en kaas
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
8 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
Cheddar kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
droge pasta, type macaroni280 g
-
olijfolie10 g
-
ham, gekookt in blokjes180 g
-
bloem50 g
-
volle melk650 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
cherry tomaten gehalveerd150 g
-
bevroren doperwten ontdooid150 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
415.6 kcal /
1739 kJ
Eiwitten
18.4 g
Vetten
20.4 g
Koolhydraten
39.1 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
8.9 g
Natrium
764.9 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Geen beoordelingen
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Geen beoordelingen
Spaghetti Bolognese
40min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
13u.
Bechamelsaus
15min
Koninginnenhapje
55min
Gierst met kip en curry
35min
Speculoospasta
10min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Bolognesesaus
1u. 15min
Béchamelsaus
15min