Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g bloemige aardappelen, geschild, in plakjes gesneden (1 cm)
- 400 g groenten (bijv. pompoen, wortels, knolselder, yams, erwten, bloemkool, broccoli), indien nodig in plakjes (1 cm) gesneden, naar behoefte (zie tip)
- 1 - 1 ¼ tl zout
- 350 g melk
- 30 g boter, ongezouten
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1041 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Romige courgettensoep
25 min
Chocolademousse
3h 20min
Groenten met aardappelen en vlees
35min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
200 g prei fruiten
20min
Appelmoes
20min
Romige tomatensoep
25 min
Bloemkool met kaas
55min
Bechamelsaus
15min
Aardappelpuree
45min