
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g bloemige aardappelen, geschild, in plakjes gesneden (1 cm)
- 400 g groenten (bijv. pompoen, wortels, knolselder, yams, erwten, bloemkool, broccoli), indien nodig in plakjes (1 cm) gesneden, naar behoefte (zie tip)
- 1 - 1 ¼ tl zout
- 350 g melk
- 30 g boter, ongezouten
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1041 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alles tonenBundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1u. 10min
Koken van bulgur
35min
Sous-vide miso aubergine
2u. 45min
Gemarineerde feta
15min
Erwten met ham
25min
Ovenschotel van aardappelen
1u. 30min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35min
Aardappelpuree
45min
Ratatouille
40min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min