Apparaten en accessoires
Aardappel- en groentenpuree
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
bloemige aardappelen geschild, in plakjes gesneden (1 cm)600 g
-
groenten (bijv. pompoen, wortels, knolselder, yams, erwten, bloemkool, broccoli), indien nodig in plakjes (1 cm) gesneden, naar behoefte (zie tip)400 g
-
zout1 - 1 ¼ tl
-
melk350 g
-
ongezouten boter30 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7 g
Calorieën
1041 kJ /
248 kcal
Vetten
10 g
Vezels
4.9 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Bechamelsaus
15min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Veelzijdige gladde soep
45min
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Aardappelpuree
45min
Romige tomatensoep
25min
Appelmoes
20min
Bloemkool met kaas
55min
Romige courgettensoep
25min
Groentensoep
35min
Chocolademousse
3u. 20min