Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g bloemige aardappelen, geschild, in plakjes gesneden (1 cm)
- 400 g groenten (bijv. pompoen, wortels, knolselder, yams, erwten, bloemkool, broccoli), indien nodig in plakjes (1 cm) gesneden, naar behoefte (zie tip)
- 1 - 1 ¼ tl zout
- 350 g melk
- 30 g boter, ongezouten
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1041 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rijstpudding
1h
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Bechamelsaus
15 Min
Veelzijdige gladde soep
45 min
Aardappelpuree
45 min
Groentensoep
35 min
Varkenshaasje in papillot
1h
Mousse van ham
10 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min
Appelmoes
20 Min
Romige tomatensoep
25 min
Chocolademousse
3h 20min