Apparaten en accessoires
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
pastinaak (ongeveer 300 g), heel, geschild3
-
sjalotten in de lengte doormidden gesneden350 g
-
olie om te bakken150 - 200 g
-
90 - 100 g portoMadeira-wijn90 - 100 g
-
abrikozenjam zie tip80 g
-
zout een beetje meer voor de smaak1 ¼ theelepel
-
wortel in stukken gesneden (2-3 cm)300 g
-
melk350 g
-
Worcestershire saus20 g
-
kaneel, gemalen¼ tl
-
rib-eye steaks ongeveer 600 g2
-
zwarte peper, gemalen
-
olie1 el
-
teentjes knoflook plat geduwd3
-
rozemarijn, vers1 takje
-
tijm, verse1 takje
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
21 g
Calorieën
1806 kJ /
431 kcal
Vetten
23 g
Vezels
7 g
Koolhydraten
29 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Koken met de Thermomix® Sensor
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1u. 30min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Chocolade-Sinaasappel Posset
5u. 40min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Geen beoordelingen
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Margarita van komkommer en chilipeper
Geen beoordelingen
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Pikante Kip met Kokosrijst
Geen beoordelingen
Chocolade-Fudgecake
Geen beoordelingen
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Geen beoordelingen
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Waterzooi van Kip
1u.