Apparaten en accessoires
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
pastinaak (ongeveer 300 g), heel, geschild3
-
sjalotten in de lengte doormidden gesneden350 g
-
olie om te bakken150 - 200 g
-
90 - 100 g portoMadeira-wijn90 - 100 g
-
abrikozenjam zie tip80 g
-
zout een beetje meer voor de smaak1 ¼ theelepel
-
wortel in stukken gesneden (2-3 cm)300 g
-
melk350 g
-
Worcestershire saus20 g
-
kaneel, gemalen¼ tl
-
rib-eye steaks ongeveer 600 g2
-
zwarte peper, gemalen
-
olie1 el
-
teentjes knoflook plat geduwd3
-
rozemarijn, vers1 takje
-
tijm, verse1 takje
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
21 g
Calorieën
1806 kJ /
431 kcal
Vetten
23 g
Vezels
7 g
Koolhydraten
29 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Koken met de Thermomix® Sensor
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza met parmaham en walnoten
Geen beoordelingen
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Naan (Hindoe brood)
2u.
Ingelegde champignons
Geen beoordelingen
Kip met 'mole verde' saus
1u.
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Pistache Crème Brûlée
Geen beoordelingen
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2u. 10min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min