Apparaten en accessoires
Aalsterse Vlaai
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
10 porties
Ingrediënten
-
speculoos250 g
-
peperkoek in stukken gesneden (2cm)300 g
-
halfvolle melk900 g
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestrooien
-
bruine suiker of kandijsiroop150 g
-
eieren2
-
kaneel1 tl
-
folie1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
88.9 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1356.9 kJ /
324.3 kcal
Vetten
7.6 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
3.6 g
Koolhydraten
53.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dit is Belgisch!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza met parmaham en walnoten
Geen beoordelingen
Pico de Gallo
Geen beoordelingen
Rode Bieten Quiche met Feta
1u. 20min
Verse Tomatensoep
30min
IJs van Mango en Passievrucht
12u.
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Balletjes in tomatensaus
1u. 10min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
13u.
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min
Zachte Appelcake
50min
Stoofvlees
3u. 10min