Apparaten en accessoires
Aalsterse Vlaai
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
10 porties
Ingrediënten
-
speculoos250 g
-
peperkoek in stukken gesneden (2cm)300 g
-
halfvolle melk900 g
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestrooien
-
bruine suiker of kandijsiroop150 g
-
eieren2
-
kaneel1 tl
-
folie1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
88.9 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1356.9 kJ /
324.3 kcal
Vetten
7.6 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
3.6 g
Koolhydraten
53.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Ananas Dessert met Meringue
25min
Appel Pinda Rolls
Geen beoordelingen
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Geen beoordelingen
Pico de Gallo
Geen beoordelingen
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Geen beoordelingen
Eenvoudige appeltaart
45min
Rode en groene kerstkoekjes
2u. 20min
Volkorenbrood
Geen beoordelingen
Stoofvlees
3u. 10min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min