Aalsterse Vlaai

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
10 porties

Ingrediënten

  • speculoos
    250 g
  • peperkoek in stukken gesneden (2cm)
    300 g
  • halfvolle melk
    900 g
  • boter om in te vetten
  • bloem om te bestrooien
  • bruine suiker of kandijsiroop
    150 g
  • eieren
    2
  • kaneel
    1 tl
  • folie
    1 tl

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portie

Natrium 88.9 mg
Eiwitten 7 g
Calorieën 1356.9 kJ / 324.3 kcal
Vetten 7.6 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 3.6 g
Koolhydraten 53.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...